JAGD & HUND

Най-голямото изложение за лов и кучета в Европа

4 – 9 Февруари 2014, Дортмунд, Германия

JAGD & HUND Изложението Jagd & Hund е домакин на ежегодната среща на почитателите на лова, кучетата и природата от целият свят

Успехът на предходните издания на панаира потвърждава лидерската позиция на това специализирано изложение за лов, риболов, ловни кучета, ловни принадлежности и аксесоари. Представени са всички области на лова – ловна екипировка, ловно облекло, ловно оръжие и оптика, ловни кучета, ловни пътувания и туризъм, автомобили с висока проходимост.

JAGD & HUND Изложението се съпътства от множество интересни презентации на ловни кучета и хищни птици за лов, представяне на различни видове лов, демонстрации за управление на автомобили с висока проходимост, модни дефилета с ловни дрехи и аксесоари , придружени от духова музика, изпълнена от водещи германски ловни оркестри.

Нарастващият брой посетители и изложители от цял свят потвърждават все по-голямото значение на изложението Jagd & Hund в международен план. През 2013 г. бе отчетен нов рекорд - 724 изложители от 37 държави и над 75 000 посетители.

Високите очаквания от Jagd & Hund са напълно оправдани

Шест от десет изложители или една трета повече от предходната година са отговорили в запитване, че са сключили много успешни бизнес сделки. 70% от изложителите очакват задоволителни и успешни сделки и за в бъдеще. Над 35 милиона евро е общият оборот отчетен на панаира.

Отлични оценки за Jagd & Hund

JAGD & HUND Тазгодишният спектър от предложения на изложението е оценено от посетителите като по-добро в сравнение 2012 г. Повече от половината посетители са оценили панаира като значително по-добър от предишни издания и са дали отлични оценки. Недоволните са по-малко от половин процент. 90% от посетителите са изразили желанието си да присъстват и на изложението през 2014 година.

Повече информация на http://www.westfalenhallen.de/messen/jagd_und_hund/en/index.php