Какво трябва за да имам сайт?

Преди всичко - запомнете:

Професионално изграденият уеб сайт е единствената инвестиция, която ГАРАНТИРАНО се връзвръща!

Да, правилно прочетохте. В наши дни, ако имате продаваем продукт или услуга, практически невъзможно е инвестицията Ви в професионален уеб сайт да не се възвърне.

Вече близо 20 години сме в бизнеса, изградили сме стотици сайтове и добре знаем какво говорим.

Искам уеб сайт!

Стара и доказана истина е, че скъпото нищо не Ви гарантира, но евтиното винаги гарантира провал!

Много от Вас са тук с мисълта "Искам да имам уеб сайт" ... при това бързо ... и колкото може по-евтино.

Нека Ви кажа - няма нищо по-лесно от това ... Всеки може да Ви направи сайт ... дори с помощта на разпространена и "проста" програма като Word ... а има и толкова много други, съвсем безплатни програми за правене на сайтове ...

Няма спор: да си направите сайт? Няма нищо по-лесно!

Обаче повярвайте ми, изграждането на успешен сайт, който да бъде посещаван, да върши реална работа на фирмата Ви и да развива бизнеса Ви, това вече е съвсем "друга бира" ...

Противно на разпространеното схващане, уеб дизайнът и маркетингът в Интернет са точни науки със свои строги закони и принципи. Непознаването или пренебрегването им се заплащат скъпо - със зле работещи сайтове, които повече вредят на бизнеса Ви, отколкото му помагат ...

В Интернет движението по метода на "най-лесното" и "най-евтиното" с абсолютна сигурност ще Ви откара точно там, където не искате.

И преди да продължим, нека кажем нещо много важно: ДА ИМАТЕ ЗЛЕ ИЗГЛЕЖДАЩ И НЕПРОФЕСИОНАЛНО ИЗГРАДЕН САЙТ Е ПО-ЛОШО, ОТКОЛКОТО ИЗОБЩО ДА НЯМАТЕ САЙТ!

Ще попитате защо? Много просто: Всеки Ваш клиент пренася качествата на сайта Ви върху Вашата фирма. Ако нямате сайт, Вашият потенциален клиент просто няма да знае нищо за Вашата фирма ... но той все пак ще продължи да бъде Ваш потенциален клиент ...

Ако обаче имате непрофесионално изглеждащ и зле изграден сайт, то за Вашия клиент цялата Ви фирма също ще стои несериозно и непрофесионално, независимо дали в действителност това е така или не е ... Точно в този миг Вие вече ще сте го загубили като клиент ...

На първо място - помислете за съдържанието

Успехът на вашия сайт зависи не само от вашите дизайнери, но и от самите вас! От качествата на информацията и текстовете, които ВИЕ ще трябва да подготвите за вашия сайт.

Мислете за сайта си като за списание за вашата фирма, което трябва да издадете. За да издадете това "списание", естествено, трябва предварително да подготвите неговата структура (какви секции да съдържа) и неговото съдържание - текстове, илюстрации, схеми, фирмени знаци и т.н.

Не вярвайте на дизайнери, които ви обещават да изградят за вас "високо професионален" интернет сайт без вие изобщо "да си мръднете пръста"! Каквито и дизайнери да наемете, те ще могат само да усилят или да намалят ефекта от вашето съдържание.

Ако пренебрегнете тази предварителна и много важна стъпка в изграждането на интернет сайта, обричате се да хвърлите на вятъра парите, които ще заплатите за изграждането му.

За да си изработите правилен подход и да подготвите добро съдържание за вашия уебсайт, което да го направи успешен и полезен за вашия бизнес, прочетете статиите Защо ми е интернет сайт?, Откъде да започна?, Няколко съвета за съдържанието на вашия интернет сайт, Заблудите на Интернет и Десетте Божи Заповеди за успешен интернет сайт.

Избор на уеб дизайн пакет

След като разполагате с повечето от текстовете за вашия сайт, вече би трябвало да имате и представа какъв ще е общият обем на сайта. Колко страници ще включва, какви илюстрации ще бъдат нужни и какви други функционалности (като търсачка или форма за контакт) ще са ви необходими.

Затова и следващият етап е да изберете ценовия пакет, който ще ви е нужен. Разгледайте нашата страница с оферти и не пропускайте да си "поиграете" с нашия ценови калкулатор, който ще ви даде ясна представа колко приблизително ще ви струва сайта.

Не забравяйте, че всички ценови пакети са гъвкави. Към тях винаги могат да се добавят и изваждат елементи така, че услугата възможно най-пълно да покрие вашите нужди. Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси.
Ние никога няма да ви откажем помощта си.

Изграждане на сайта

Ако досега не сте го направили, сега вече наистина е време да се свържете с нас :-)

Изпратете ни всички материали, които сте подготвили, заедно със структурата на сайта (елементите в менюто) така, както вие ги виждате. Ние ще ви отговорим или с въпроси, които да ни помогнат да придобием ясна представа за вашите виждания, или с крайна ценова оферта за изграждането на вашия сайт.

Начинът и етапите, през които ще премине изграждането на вашия сайт, вижте в тази страница.

Регистриране име на домейн

Името на домейна, в който ще бъде инсталиран вашия сайт е важно! То се превръща в част от идентификацията на вашата фирма и ще бъде част от всеки ваш рекламен материал.

Какво точно представляват домейните и как да си регистрирате име на домейн, прочетете в тази страница.

Обърнете особено внимание на подбора на това име. Какво трябва да знаете за да си изберете добро име за вашия домейн ще разберете от тази статия.

Ако нещо в регистрацията на домейни не ви е ясно, или просто не ви се занимава с това, ние бихме могли да направим тази регистрация вместо вас. Обадете ни се.

Хостинг

След като вече имате ваше име на домейн, нужно е да наемете и Интернет пространство (част от сървър), в което да инсталираме вашия сайт. Услугата по отдаване под наем на Интернет пространство се нарича хостинг.

Какво точно представлява хостингът, какви особености има и как да наемете хостинг услуга, прочетете в тази страница.

Както винаги, ако нещо не ви е ясно и имате нужда от помощ, свържете се с нас, а ако не ви се занимава с тези технически детайли, ние отново можем да направим това вместо вас. Обадете ни се.

Поддръжка

Няма нищо по-безсмислено от стар вестник и неактуален сайт! Веднъж изграден, вашият сайт ще се нуждае от редовна поддръжка и актуализация на информацията в него.

Повечето от нашите пакети включват инсталирането на система за онлайн актуализация, чрез която вие сами ще сте в състояние да актуализирате основната част от съдържанието във вашия сайт.

В случай обаче, че нямате възможност да правите това или се нуждаете от по-сложни актуализации, ние предлагаме както абонаментна поддръжка на всички свои клиенти, така и поддръжка при нужда, без специален договор. Свържете се с нас за всички подробности.

Още по въпроса, прочетете тук.

Благодарим Ви че сте тук.
Автор:

Вие четете оригиналната авторска статия. Кликнете тук за да научите за фалшификатите ...

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89