Пазете се от фалшиви сайтове

Скъпи приятели,

Напоследък все по-често откривам, че някои от авторските статии, поместени в този сайт, се копират съвсем безогледно от хора, които чрез тях се стремят да създават у посетителите си лъжливо впечатление за професионализъм и компетентност.

Разбира се, това донякъде ме радва! Още от училище ни е известно, че двойкаджиите преписват от отличниците, а аз нямам нищо против да бъда приеман за отличник.

Проблемът не е толкова в това, че в Интернет кражбите на интелектуална собственост и плагиатството са доста разпространени. За съжаление, в Интернет се краде лесно, а кражбите трудно се преследват.

Истинският проблем тук е, че в Интернет е много лесно да излъжеш. Не говоря за лъжи в чатовете в стил "никой не знае, че съм куче", а за това да си припишеш авторството на статия, която не си писал, или да настояваш, че си "опитен уеб дизайнер", макар че сайтът, в който пишеш това, е първият в живота ти ...

Затова, моля Ви, внимавайте! Ако видите сайтове, в които се съдържат текстовете, които четете тук, без да е упоменат автора с линк към този сайт, просто имайте едно наум!
Търсите опитен и надежден партньор,
който да създаде, развие или поддържа Вашия уебсайт?
ВЗЕМЕТЕ ОЦЕНКА НА ВАШИЯ ПРОЕКТ СЕГА
или просто ни звъннете на 0898 205589.