Първи стъпки към уеб сайта

Много хора се чувстват объркани при първите си стъпки към Интернет сайта. В същност, нещата не са никак сложни: за да бъде успешен вашия сайт е нужно да си отговорите на няколко съществени въпроса, дори още преди да ни се обадите.

Защо?

Преди всичко е нужно да изясните за себе си (и за нас) какви цели ще преследвате с този сайт.

Дали ще искате да постигнете високотехнологичен имидж на вашата фирма, ще желаете да информирате потенциалните си клиенти или ще предоставяте следпродажбена поддръжка на съществуващите си клиенти?

Коя ще е основната ви цел: Корпоративен имидж? Маркетинг? Реклама? Продажби? Проучвания? Вашият уеб сайт ще изпълнява всички тези функции. Една от тях обаче трябва да е водеща.


За кого?

Следващият етап е дефинирането на групата от хора, към които ще бъде насочен сайта.

Очевидно, построяването на уеб сайт посещаван от тинейджъри ще изисква различни похвати от сайт, предназначен за предприемачи и бизнесмени.


Какво да включва?

В същност посетителите на вашия сайт не се интересуват от вас и вашата фирма! Всеки от тях иска да реши някакъв свой проблем. Ето защо не бива прекомерно да занимавате посетителите си със себе си и фирмата си. Старайте се да решите проблема, който ги е довел при вас.

Ето някои от най-честите въпроси, които вашият посетител ще си задава, влизайки във вашия сайт. Постарайте се да му отговорите:

  • Какво предлага вашата фирма и на какви цени?
  • С какво се различават вашите стоки (услуги) от тези на другите?
  • Имам въпрос към вас, как най-бързо и лесно да го задам?
  • Къде и как мога да закупя (поръчам) тези стоки (услуги)?
  • Какво ново предлагате?
  • Купих си ваш продукт, но имам проблем с него. Какво да направя?
  • Защо да предпочета точно вас?
  • Защо да си купя точно този, а не онзи продукт?

Още съществени подробности относно съдържанието на вашия сайт, прочетете нашата статия за това какво да включите в съдържанието на сайта.


Как да изглежда?

Разбира се, това е изцяло наша работа! Все пак, на всички ни е известно, че колкото хора има по света, толкова са и вкусовете.

Ето защо, изключително полезно за успешната ни съвместна работа ще е да прегледате web сайтовете поне на вашите конкуренти. Кои от тези сайтове ви харесват? Кои не? С какво искате да сте различни? Кое точно ви е харесало? И кое - отблъснало?

Полезно би било освен това подробно да разгледате нашето портфолио със сайтове, които сме изградили. Така ще придобиете представа за това, какво можем и как го правим. Ако видяното ви хареса, обадете ни се.


А след това?

След това, вашият сайт ще премине през следните лесни за следване стъпки:

1

Свържете се с нас, като ни съобщите за вашите желания, нужди и предпочитания относно сайта, който искате да построим.

2

Веднага щом получим вашето искане, ние ще ви отговорим с предварителна оценка за вашия проект, заедно с някои въпроси, които да изясним с оглед успешното изграждане на сайта.

3

След като веднъж определим изискванията, цената и сроковете на изпълнение, ще започнем изграждането на вашия сайт. На този етап ще е нужно да потвърдите вашата ангажираност в проекта, превеждайки по наша сметка 50% от уговорената сума.

4

Във всеки етап от работата по вашия сайт ще имате възможност да следите онлайн процеса на изграждането му и при нужда, да правите своите забележки и коментари.

5

Щом приключим изграждането, вие ще трябва да одобрите вашия сайт. Ние гарантираме, че ще положим всички възможни допълнителни усилия, за да бъдете удовлетворени от обема и качеството на работа, в съответствие с предварителните ни уговорки. Едва тогава ще преведете по нашата сметка и останалата част от общата крайна цена.

6

В този последен етап, вашият сайт ще бъде инсталиран на окончателното си място (уеб сървър) и ще бъде интензивно тестван в реални условия (real-life test). След пускането на сайта онлайн, ние ще поемем безплатно поддръжката му през първия месец.

Дори и след това, ние няма за ви изоставим. Ако желаете, ние ще поемем поддръжката и актуализацията на вашия сайт. За повече информация по въпроса, прочетете страницата с нашите услуги по поддръжка и актуализация на уеб сайт.

Благодарим Ви че сте тук.
Автор:

Вие четете оригиналната авторска статия. Кликнете тук за да научите за фалшификатите ...

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89