Поддръжка на уеб сайта

Няма нищо по-безсмислено от стар вестник
и неактуален сайт.

Нима не ви се е случвало да посетите сайт, който очевидно не е бил "пипан" от месеци или дори години? Нима не сте виждали сайтове с "новини", датиращи от ... примерно 2010 г.? Не ви ли се е случвало да видите в някой сайт цена, а след като се обадите във фирмата, да ви кажат че в същност тази цена отдавна не е такава?

Не позволявайте това да се случи с вас и вашия сайт!

Защо поддръжката на сайта е важна?

Ако оставите Вашият сайт неактуален, ще предизвикате незабавна загуба на доверие във Вашата фирма!

Както сме споменавали и на други места в тези страници, основният проблем тук е, че посетителите инстинктивно пренасят качествата на сайта върху собствениците му.

Помислете само: ако Вашият сайт съдържа неактуална информация и Вашите контрагенти знаят, че не могат да му вярват, защо смятате че те ще вярват на Вашите е-мейли, писма или факсове?

Да оставите сайта си без редовна поддръжка означава две неща:

  1. Вие сте хвърлили на вятъра парите, които сте платили за изграждането му.
  2. Вашият сайт вече не само няма да помага на бизнеса ви, но в същност ще му вреди!

Вашият сайт може да бъде поддържан по два начина:

  1. От човек във Вашата фирма, ако сайтът е оборудван със система за управление на съдържанието (CMS).

  2. От уеб дизайнерска фирма като нас, която по ваши заявки редовно да се грижи за актуалността на информацията в сайта.

Ако изберете първия вариант, имайте предвид, че за успешно и безпроблемно актуализиране на сайта е нужно човекът, който ще се грижи за това във Вашата фирма, да бъде надлежно обучен. Освен това, актуализирането на сайта трябва да е част от ежедневните му задължения, а не нещо, което той прави "между другото". И най-вече запомнете: това не е по силите на вашата секретарка или на "момчето, което поправя компютрите в офиса"!

В случай че изберете втория вариант, освен очевидното преимущество, че за Вашия сайт редовно ще се грижат професионалисти, Вие си обезпечавате и още едно съществено предимство: професионалните уеб дизайнери могат много повече, отколкото може всеки Ваш служител, с каквато и да е система за актуализиране на съдържанието.

Още информация, заедно с цени за поддръжката на сайтове, можете да намерите в тази статия.

Как можем да сме ви полезни?

  • Ако имате вече изграден сайт, но сте затруднени с поддръжката и актуализацията му, разгледайте нашите цени за поддръжка на уеб сайтове.
  • Всеки новоизграден или обновен от нас сайт получава един месец безплатна поддръжка и актуализация на информацията в него.
  • Всеки поддържан за повече от година от нас сайт, получава 25% (една четвърт) отстъпка от тарифите ни в случай че поискате неговия редизайн.

Свържете се с нас за още подробности »

Благодарим Ви че сте тук.
Автор:

Вие четете оригиналната авторска статия. Кликнете тук за да научите за фалшификатите ...

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89