Защо ми е уеб сайт?

Защо ми е уеб сайт? В тази страница ще изброим пътищата, по които Интернет сайтът може да бъде реално полезен за фирмата Ви.

Прочетете ги внимателно и, сигурен съм, ще разберете защо наистина трябва да имате уеб сайт, както и какво пропускате, ако го нямате.

Уеб сайтът работи за вас 24 часа в денонощието

Няма никакъв друг начин да предоставяте последна, достоверна, изчерпателна и точна информация за фирмата и продуктите си 24 часа в денонощието, 365 дни в годината! Дори и когато вие спите, почивате или празнувате, уеб сайтът Ви не спира да работи за вас. За него няма почивен ден!

С уеб сайта намаляват разходите ви в офиса.

Виждали ли сте вашите сътрудници да прекарват часове на телефона в разясняване на оферти, спецификации, условия и цени? Уеб сайтът ще прави това вместо тях 24 часа в денонощието, при това в края на месеца той няма да чака заплата.

Уеб сайтът повишава се доверието във вашата фирма

Един професионално изграден уеб сайт има огромно въздействие върху клиентите ви. Интернет вече се ползва практически от всеки и фирмите, разполагащи с професионално изградени Интернет сайтове неизменно се ползват с висок кредит на доверие сред клиентите.

С уеб сайта поддържате непрекъсната връзка с клиентите

Когато клиентите Ви вече ползват ваш продукт или услуга, те ще посещават Вашия уеб сайт винаги, когато имат какъвто и да е въпрос или проблем с вашия продукт. Това е великолепен случай както да отговорите на въпросите и да решите техния проблем, така и да ги информирате за нови продукти и услуги на фирмата ви!

С уеб сайта получавате обратна връзка от клиентите ви

Много бизнеси по света биха дали "мило и драго" за да узнаят мнението на своите клиенти за стоките и услугите си. Недоволният клиент рядко отива до доставчика за да сигнализира за проблем. Той просто престава да бъде ваш клиент и забравя за вас!

Често се случва и по-лошото: недоволният клиент започва да се оплаква на своите приятели и познати, и така Вие губите още повече потенциални клиенти!

Не допускайте това! Ако на уеб сайта му предоставите лесен начин да ви се "оплаче", Вие имате уникалният шанс както да го запазите като клиент, така и да подобрите качеството си така, че проблемът никога вече да не се повтори.

С уеб сайта генерирате допълнителни поръчки

Ако продуктите или услугите Ви могат да бъдат достатъчно добре описани и илюстрирани в един уеб сайт, сега е моментът да предложите на Вашите посетители да направят поръчка.

С уеб сайта получавате конкурентно предимство

Клиентите вече масово избират именно доставчици, които предоставят поддръжка на продукта си 24 часа в денонощието, тоест тези, които имат богат на информация сайт в Интернет. Хората вече първо търсят в Интернет, а после в "реалния живот".

Уеб сайтът ви дава съществено конкурентно предимство и пренебрегването на този фактор във всеки момент сериозно вреди на бизнеса ви!

Уеб сайтът Ви дава глобално покритие

Мислите че излизането ви на световния пазар е трудно или невъзможно? Прави сте, ако нямате уеб сайт. С един уеб сайт обаче Вашият бизнес може да достигне до места, за които дори не сте и подозирали.

С уеб сайта ползвате тясно насочен маркетинг

Търсенето по ключови думи през Google стана вече ежедневие при издирване на подходящ доставчик. Ако имате професионално изграден и добре оптимизиран we/ сайт, до него ще достигат именно тези хора, които се интересуват точно от вашата стока или услуга.

Никой друг метод за маркетинг и реклама няма толкова тясна насоченост, колкото един уеб сайт!

За Вас ще работи най-бързо развиващата се медия в историята

Историята не познава по-бързо развиваща се медия от Интернет. Само преди двайсет и пет години (1994 - 1995) Интернет беше територия единствено за избраници! Сега Интернет е най-масовото средство да глобална комуникация. В България, през 1996 Интернет потребителите са били около 10 хиляди, през 2001 те са вече 600 хиляди, а по последни данни, броят им вече наближава шест милиона!

При прогресивно намаляващото население на България, това на практика означава, че вече почти всеки българин има достъп до Интернет!

Да пропуснете възможността да достигнете до всички тях би било наистина непростимо!

Как можем да Ви бъдем полезни?

  • Освен да проектираме и изградим Вашия уеб сайт, ние бихме могли преди това да анализираме цялостната дейност на вашата фирма и да установим онези "тесни места", в които един уеб сайт би бил най-полезен за фирмата Ви и максимално би облекчил работата й.
  • Горното проучване би могло да стане и добра основа за наистина оптимално проектиране и изграждане на вашия сайт, съобразено както с конкретните особености на вашия бизнес, така и с вашите планове за бъдещо развитие.

Свържете се с нас за още подробности »

До края на кризата с COVID-19, обявяваме 25% отстъпка
от всички наши цени за изграждане на нови сайтове
Вижте всички подробности ...