"Вече има само два вида фирми:
фирми в Интернет и фирми извън бизнеса."(Бил Гейтс)

BGpro Media ЕООД

Фирмата ни е основана още в края на 1999 и вече близо 20 години сме на услугите на нашите клиенти. Зад гърба ни са над 200 успешни сайта, изцяло проектирани и изградени от нас. Повечето от тях поддържаме и развиваме за нашите клиенти и до днес.

Предоставяме широк набор от високо специализирани услуги в областта на уеб дизайна, уеб маркетинга и разработването и поддръжката на медийни онлайн проекти, а поредицата от успешни сайтове, и доволни клиенти говорят сами за себе си.

Във фирмената ни политика има три основни правила, които неотменно прилагаме и неотклонно следваме:  1. Добре знаем, че единственият начин да печелим ние, е като печелите вие. Затова и винаги правим всичко по силите си нашата работа да е от възможно най-голяма полза за вас.

  2. Стараем се вие, нашите клиенти, да виждате в нас не просто изпълнители на вашето задание, а свой доверен екип от Интернет консултанти и помощници. Доверявайки ни се, вие ще платите за изграждането на сайт, но ще получите нещо много повече - трупан с години опит, който няма парично измерение.

  3. Убедени сме, че коректността е единствената приложима стратегия във всеки бизнес. Ние винаги държим на обещанията си и спазваме всички поети ангажименти и срокове, каквото и да ни струва това.


В работата си отдаваме изключително значение на дългосрочното сътрудничество с нашите клиенти. Ние ще можем да изградим за вас един успешен сайт единствено ако между нас съществува дух на взаимно доверие, разбирателство и стремеж към постигане на обща цел.

Ние подбираме клиентите си така, както и те нас. Убедени сме, че в дългия и сложен процес на изграждане и поддръжка на един Интернет сайт, обикновеното взаимоотношение възложител - изпълнител не е достатъчно.

- управител и главен дизайнер

Търсите фирма, която да изгради Вашия уеб сайт?   Изпратете ни Вашето запитване оттук