Нашето кредо за уеб дизайна

Тук ще изброим някои от принципите, в които дълбоко вярваме и неотменно следваме ... Дори и с цената на някой-друг изгубен клиент!

Интернет е информационна среда

Хората търсят в Интернет преди всичко информация, а професионалният уеб дизайн служи само за ясното й структуриране и атрактивното й визуализиране. Технологиите могат само да подсилят Вашето послание, но никога няма да го заместят.

В успешния уеб сайт, графиките и илюстрациите привличат вниманието, но текстовете са тези, които продават Вашата стока. Ако нямате какво да кажете на вашите посетители, по-добре отложете изграждането на сайта.

Интернет е изцяло нова медия

Интернет не е нито кино, нито телевизия, нито вестник, нито компютърна игра..

Интернет е изцяло нова медия със свои закони, чието познаване и компетентно прилагане, са единствения начин Вашият сайт да стане успешен и да привлече посетители и платежоспособни клиенти.

  • Интернет не е място за демонстриране артистичните способности на Вашите уеб дизайнери. Не очаквайте посетителите да се задържат дълго пред празния екран, чакайки да се зареди графичният "шедьовър" на вашия дизайнер, или пък да си губят времето, гледайки подскачащите текстове или анимации. Не губете времето на посетителите си, ако искате те да се задържат във Вашия сайт.

  • Интернет не е рекламно каре във вестник или списание. Спестете си рекламните фрази и слоганите на Вашия PR. Мрежата е прекалено пълна с лозунги за да им вярва някой. Предложете полезна и актуална информация. Това е достатъчно!

  • Интернет не е атракционен парк, в който всичко трябва да мърда, да святка и да мига. Когато хората искат да гледат анимация, те си пускат анимационно филмче. Когато искат да гледат шарени въртележки, отиват в Дисниленд. Когато са в Интернет, хората търсят единствено бърза, достъпна и актуална информация. Дайте им я!

Интернет означава актуалност

Няма нищо по-безсмислено от стар вестник и неактуален сайт!

Поддържането на сайта постоянно в крак с последните събития във фирмата Ви е дори по-важно от самото му изграждане.

Дори и най-добре построеният сайт по-скоро ще пречи на Вашия бизнес, ако съдържа остаряла и неактуална информация. Затова, отделяйте средства и редовно се грижете информацията във Вашия сайт да бъде постоянно актуална и вярна.

Ключът към успеха Ви в Интернет се крие в сериозния професионален подход както при изграждането на сайта, така и в последващата му редовна актуализация. Пренебрегването на който и да е от тези два елемента, ще попречи на успеха Ви в Интернет.

 

Готови ли сте нашият 20-годишен опит
да работи за Вашето онлайн присъствие?

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА