Често задавани въпроси

Колко струва един сайт?

Това, съвсем естествено, е първият въпрос, който всеки клиент задава. Поставен по такъв начин обаче, този въпрос е равносилен на въпроса "Колко струва една къща?". Знаете, че една къща може да се състои от една стая и да е скована от дърво, но може да е и пет-етажен "палат", с десетки стаи, асансьори, климатици, сауни, джакузи, луксозно обзавеждане и т.н. ...

С уебсайтовете е същото. Има сайтове, които струват няколкостотин лева, но има и такива, за чието изграждане собствениците са заплатили десетки хиляди Евро. Всичко зависи от обема на сайта и функционалностите, включени в него.

Каквито и уеб дизайнери да изберете обаче, помнете, че понятията "евтино" и "скъпо" винаги са относителни и винаги представляват съотношение между обем, качество и цена. В много случаи един евтин сайт може да ви излезе много скъп поради простата причина, че не изпълнява основната си функция - да продава вашата стока. А старо правило е, че дори и малката сума, заплатена за неефективен сайт, вече е голяма, защото е хвърлена на вятъра.

Относно цените, иска ни се да споменем и следното: Случвало ли Ви се е да си купите маратонки "Adidas" за 20 лева? Ако вече ви се е случвало, значи знаете за какво говоря.

Така че помнете: високата цена не Ви гарантира високо качество, но ако се подлъжете единствено от ниската цена, съвсем сигурно е само едно: ще хвърлите парите си на вятъра, независимо колко са те.

За нашите цени лесно ще се ориентирате като разгледате основните ни пакети за уеб дизайн или си "поиграете" с нашия уеб дизайн калкулатор.

<? echo $title; ?>      Следващ въпрос »Ако сте се сдобили със сайт, който не изпълнява добре своите функции, изпратете ни неговия адрес. От нас ще получите безплатен анализ за основните му преимущества и недостатъци. Анализът е абсолютно безплатен за вас и с нищо не ви ангажира!

Търсите надежден партньор
за изработката, развието или поддържата Вашия уебсайт?
ПОИСКАЙТЕ ОЦЕНКА НА ВАШИЯ ПРОЕКТ СЕГА ...