Често задавани въпроси

Как да си поръчаме сайт при вас?

Ето стъпките, които да следвате:

1

Свържете се с нас, като ни съобщите за Вашите желания, нужди и предпочитания относно сайта, който искате да построим.

2

Веднага щом получим Вашето искане, ние ще ви отговорим с предварителна оценка за вашия проект, заедно с някои въпроси, които да изясним с оглед успешното изработване на сайта.

3

След като веднъж определим изискванията, цената и сроковете на изпълнение (за това може да се наложи и лична среща с Вас или Ваши представители), ще започнем изграждането на Вашия уеб сайт. На този етап ще е нужно да потвърдите Вашата ангажираност в проекта, превеждайки по нашата банкова сметка 50% от уговорената сума. Всички плащания при нас се извършват по банков път, срещу издадена фактура.

4

От този момент ние ще започнем работа по Вашия уеб сайт. Първо ще Ви предложим да одобрите проект за общ дизайн на сайта, и след като получим Вашето одобрение, ще продължим със същинското изграждане на всички страници. Във всеки етап от нашата работа, ще имате възможност да следите онлайн процеса на изграждането на Вашия сайт и, при нужда, да правите забележки и коментари.

5

Щом приключим изграждането, Вие ще трябва да одобрите вече напълно готовия сайт.

Ние гарантираме, че ще положим всички възможни допълнителни усилия, за да бъдете удовлетворени от обема и качеството на работа, в съответствие с предварителните ни уговорки. Едва тогава ще преведете и останалите 50% от уговорената сума.

6

В този последен етап, Вашият сайт ще бъде инсталиран на окончателното си място (уеб сървър) и ще бъде интензивно тестван в реални условия (real-life test).

След пускането на сайта онлайн, ние ще поемем безплатно техническата му поддръжка през първия месец за да сме сигурни, че всичко в сайта Ви функционира както е предвидено.

7

Дори и след изграждането на Вашия сайт, ние няма да Ви изоставим.

При желание от Ваша страна, ние ще поемем поддръжката на сайта, като ще можете да избирате между абонаментен договор за поддръжка на уеб сайт, който ви дава право на до 50% отстъпка от стандартната ни часова тарифа, и поддръжка на сайт "при поискване", при която работите по Вашия уеб сайт ще се таксуват по стандартната ни тарифа, но пък няма да заплащате никакви редовни месечни такси, в случай че не се нуждаете от чести актуализации.

Предоставяме и пълна и неограничена поддръжка на сайтове, при която изцяло ще отпадне грижата Ви за Вашия сайт.

Свържете се с нас ...

Колко време ще отнеме изграждането на сайта?

Изграждането на малък фирмен сайт с обем от десетина страници обикновено отнема не повече от две седмици. Срокът за изграждането на сайт по нашия стандартен базов пакет е само една седмица, считано от момента, в който ни предоставите всички изходни материали за изграждането.

Разбира се, срокът нужен за изграждането на всеки уеб сайт зависи преди всичко от характеристиките и обема на сайта и може да варира от няколко дни до няколко месеца.

В досегашната ни практика отклонения от уговорените срокове са се случвали единствено поради забавено предоставяне на изходни материали (текстове, графики и друга информация) от страна на клиентите.

Накратко: когато се ангажираме със срок, ние просто го спазваме!

Ще можем ли да избираме между няколко проекта?

Изработката на проект за сайт е една от най-трудоемките и творчески дейности в нашата работа. Всеки един проект за сайт се прави от нас специално за нуждите на всеки наш клиент и подготовката му отнема не по-малко три до пет дни.

В практиката си ние не използваме готови шаблони (или така наречените "темплейти"), защото сме убедени, че сайтът на всеки наш клиент трябва да е уникален и да има собствена визия, съобразена със спецификата на бизнеса му и конкретните негови изисквания.

При разработването на проекта, разбира се, ние ще се съобразим с всички Ваши изисквания, а впоследствие ще направим и всички евентуално пожелани от Вас промени.

Предварителната калкулация за Вашия сайт обаче, ще включва времето за изготвяне на един проект.

Естествено, ако пожелаете, ние ще направим за Вас и съвсем нов проект, но при фиксирана крайна цена, това би могло да стане единствено срещу допълнително заплащане.

Ето защо горещо Ви препоръчваме добре да разгледате нашето портфолио със сайтове и да се запознаете с нашия стил на работа. Много полезно ще е и предварително да ни изпратите адресите на харесвани от Вас сайтове, за да можем и ние да получим представа за Вашия вкус и предпочитания.

Във всички случаи гарантираме, че ще положим всички усилия и ще нанесем всички възможни корекции по проекта, така че той възможно най-пълно да се покрие с Вашето предварително задание.

 

Готови ли сте нашият 20-годишен опит
да работи за Вашето онлайн присъствие?

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА