Често задавани въпроси

Колко струва един сайт?

Това, съвсем естествено, е първият въпрос, който всеки клиент задава. Поставен по такъв начин обаче, този въпрос е равносилен на въпроса "Колко струва една къща?". Знаете, че една къща може да се състои от една стая и да е скована от дърво, но може да е и пет-етажен "палат", с десетки стаи, асансьори, климатици, сауни, джакузи, луксозно обзавеждане и т.н. ...

С уеб сайтовете е същото. Има сайтове, които струват няколкостотин лева, но има и такива, за чието изграждане собствениците са заплатили десетки хиляди Евро. Всичко зависи от обема на сайта и функционалностите, включени в него.

Каквито и уеб дизайнери да изберете обаче, помнете, че понятията "евтино" и "скъпо" винаги са относителни и винаги представляват съотношение между обем, качество и цена. В много случаи един евтин сайт може да ви излезе много скъп поради простата причина, че не изпълнява основната си функция - да продава вашата стока. А старо правило е, че дори и малката сума, заплатена за неефективен сайт, вече е голяма, защото е хвърлена на вятъра.

Относно цените, иска ни се да споменем и следното: Случвало ли Ви се е да си купите маратонки "Adidas" за 20 лева? Ако вече ви се е случвало, значи знаете за какво говоря.

Така че помнете: високата цена не Ви гарантира високо качество, но ако се подлъжете единствено от ниската цена, съвсем сигурно е само едно: ще хвърлите парите си на вятъра, независимо колко са те.

За нашите цени лесно ще се ориентирате като разгледате основните ни пакети за уеб дизайн или си "поиграете" с нашия уеб дизайн калкулатор.

      Следващ въпрос »Ако сте се сдобили със сайт, който не изпълнява добре своите функции, изпратете ни неговия адрес. От нас ще получите безплатен анализ за основните му преимущества и недостатъци. Анализът е абсолютно безплатен за вас и с нищо не ви ангажира!

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89