Често задавани въпроси

Ще можем ли да избираме между няколко проекта?

Изработката на проект за сайт е една от най-трудоемките и творчески дейности в нашата работа. Всeки един проект за сайт се прави от нас специално за нуждите на всеки наш клиент и подготовката му отнема не по-малко три до пет дни.

В практиката си ние не използваме готови шаблони (или така наречените "темплейти"), защото сме убедени, че сайтът на всеки наш клиент трябва да е уникален и да има собствена визия, съобразена със спецификата на бизнеса му и конкретните негови изисквания.

При разработването на проекта, разбира се, ние ще се съобразим с всички Ваши изисквания, а впоследствие ще направим и всички евентуално пожелани от Вас промени.

Предварителната калкулация за Вашия сайт обаче, ще включва времето за изготвяне на един проект.

Естествено, ако пожелаете, ние ще направим за Вас и съвсем нов проект, но при фиксирана крайна цена, това би могло да стане единствено срещу допълнително заплащане.

Ето защо горещо Ви препоръчваме добре да разгледате нашето портфолио със сайтове и да се запознаете с нашия стил на работа. Много полезно ще е и предварително да ни изпратите адресите на харесвани от Вас сайтове, за да можем и ние да получим представа за Вашия вкус и предпочитания.

Във всички случаи гарантираме, че ще положим всички усилия и ще нанесем всички възможни корекции по проекта, така че той възможно най-пълно да се покрие с Вашето предварително задание.

« Предишен въпрос      Следващ въпрос »Ако сте се сдобили със сайт, който не изпълнява добре своите функции, изпратете ни неговия адрес. От нас ще получите безплатен анализ за основните му преимущества и недостатъци. Анализът е абсолютно безплатен за вас и с нищо не ви ангажира!

До края на кризата с COVID-19, обявяваме 25% отстъпка
от всички наши цени за изграждане на нови сайтове
Вижте всички подробности ...