Често задавани въпроси

Ще можем ли да избираме между няколко проекта?

Всeки един проект за сайт се прави от нас специално за нуждите на всеки наш клиент.

При разработването на проекта и изграждането на сайта, ние ще се съобразим с всички Ваши изисквания и ще направим всички пожелани от Вас поправки по проекта.

Предварителната калкулация за Вашия сайт обаче ще включва времето за изготвяне на един проект. Разбира се, ако пожелаете, ние ще направим и съвсем нов проект за Вас или съществени промени по предложения. При фиксирана крайна цена обаче, това би могло да стане единствено срещу допълнително заплащане, което е 100 лв за всяка преработка по изискване, което не е било предварително поставено.

Ето защо горещо Ви препоръчваме добре да разгледате нашето портфолио със сайтове и да се запознаете с нашия стил на работа. Много полезно ще е и предварително да ни изпратите адресите на харесвани от Вас сайтове, за да можем и ние да получим представа за Вашия вкус и предпочитания.

Във всички случаи гарантираме, че ще положим всички усилия и ще нанесем всички възможни корекции по проекта, така че той възможно най-пълно да се покрие с Вашето предварително задание.

« Предишен въпрос      Следващ въпрос »Ако сте се сдобили със сайт, който не изпълнява добре своите функции, изпратете ни неговия адрес. От нас ще получите безплатен анализ за основните му преимущества и недостатъци. Анализът е абсолютно безплатен за вас и с нищо не ви ангажира!

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89