Добре знаем, че единственият начин да печелим ние,
е като чрез нашата работа печелите Вие.

Често задавани въпроси

Правите ли сайтове "за еди-какво си"?

Много често при нас идват клиенти с въпроса (примерно) "Правите ли сайтове за недвижими имоти?" (или "сайтове за запознанства", или "сайтове за туристически агенции" ...)

Нашият отговор е един: Ние правим всякакви сайтове! Нашите сайтове не са "конфекция", която да свалим от рафта, щом клиентът я поиска. Всеки сайт, който изграждаме, е съобразен с изискванията и нуждите на конкретния клиент. Затова, както сами се досещате, трябва клиентът (тоест Вие) да сте наясно с нуждите си и изискванията към вашия сайт.

Защо е толкова сложно, ще попитате?

Много просто: Когато клиентът иска примерно "сайт за недвижими имоти" (или "за запознанства", или "за туристическа агенция" ...), обикновено това е продиктувано от характера на бизнеса, който той притежава, а не от конкретните нужди на конкретния клиент. Ако за такъв клиент ние изградим дори и най-типичния сайт за този род бизнес (примерно недвижими имоти), то рано или късно, ползвайки сайта си, клиентът ще установи, че в някаква степен неговите нужди и очаквания се разминават с това, което той е получил за парите си. Получава се така, че клиентът в същност започва да изгражда своите изисквания към сайта след като сайтът вече е изграден!

Това, както се досещате, е дълбоко неправилна практика. Изключително важно е вашите изисквания да бъдат изяснени ПРЕДИ, а не след изграждането на сайта. Затова и, молим, не ни се обаждайте с искане да постоим за вас "сайт за еди-какво си", а преди това прегледайте подробно и внимателно сайтове, които евентуално биха ви харесали с оглед да можете достатъчно ясно и изчерпателно да формулирате вашите изисквания към сайта.

Това е единственият начин, по който ние ще можем да изградим за вас сайт, който наистина да ви удовлетворява.

« Предишен въпросАко сте се сдобили със сайт, който не изпълнява добре своите функции, изпратете ни неговия адрес. От нас ще получите безплатен анализ за основните му преимущества и недостатъци. Анализът е абсолютно безплатен за вас и с нищо не ви ангажира!

Търсите фирма, която да изгради Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89