Фирма за уеб дизайн

BGpro Media ЕООД

Фирмата ни за уеб дизайн е основана още в края на 1999 и вече 20 години сме специализирани в изграждането на уеб сайтове за нашите клиенти от малкия бизнес в България.

Защо "малкият бизнес" ли? Защото добре знаем, че именно хората от малкия и средния бизнес у нас най-много разчитат на своите уеб сайтове, а качествата на изградените от нас уеб сайтове са от жизнено важно значение за тях.

А това е особено важно не само за тях, но и за нас!

Уеб дизайнът и изграждането на уеб сайтове са нашият живот, нашата страст и нашата сила!

Зад гърба ни са стотици изградени уеб сайтове, изцяло проектирани и изработени от нас, а повечето от уеб сайтовете, които сме изградили, поддържаме и развиваме за нашите клиенти и до днес.

Предоставяме на нашите клиенти широк набор от високо специализирани услуги в областта на уеб дизайна, уеб маркетинга и разработването и поддръжката на медийни онлайн проекти, а поредицата от успешни уеб сайтове, и доволни клиенти говорят сами за себе си.

В работата си отдаваме огромно значение на работната етика и имаме три основни правила, които неотменно прилагаме и неотклонно следваме:

  1. Добре знаем, че единственият начин да печелим ние, е като с изградения от нас уеб сайт печелите Вие. Затова и винаги правим всичко по силите си нашата работа да е от възможно най-голяма полза за Вас.

  2. Стараем се Вие, нашите клиенти, да виждате в нас не просто изпълнители на Вашето задание, а свой доверен екип от Интернет консултанти и помощници. Доверявайки ни се, Вие ще платите за изграждането на сайт, но ще получите нещо много по-ценно - трупан с десетилетия опит, който няма парично измерение.

  3. Убедени сме, че коректността е единствената приложима стратегия във всеки бизнес. Ние винаги сме напълно открити към нашите клиенти, винаги държим на обещанията си и спазваме всички поети ангажименти и срокове, каквото и да ни струва това.

Атанас Георгиев

Атанас Георгиев Движещата сила зад BGpro Медия ЕООД е Атанас Георгиев. Той работи с малък екип от дизайнери и програмисти на свободна практика, но в крайна сметка никой проект на фирмата не излиза онлайн без да мине и през неговите ръце или поне неговото одобрение.

Най-важното за Вас е, че Атанас Георгиев ще бъде единственият човек, през когото ще минава цялата комуникация, свързана Вашия уеб сайт!

От нашата фирма няма да чуете неща като: "Говорете с графичния ни дизайнер", "Попитайте копирайтъра" или "Това е проблем на програмистите"! За цялостната работа по Вашия сайт ще отговаря и ще се грижи един човек - Атанас Георгиев.

Атанас Георгиев по образование е икономист, завършил е следдипломно обучение по маркетинг, и дълги години е работил на отговорни IT позиции в международни компании.

От 1999 Атанас Георгиев е изцяло посветен на уеб дизайна и маркетинга. Притежава сертификати в много области на уеб дизайна и програмирането, и непрекъснато продължава усъвършенстването си във всички сфери на уеб технологиите.

Фирма за уеб дизайн Фирма за уеб дизайн Фирма за уеб дизайн

В работата си Атанас Георгиев отдава изключително значение на дългосрочното сътрудничество с клиентите на фирмата си. Убеден е, че успешен сайт може да се изгради и поддържа единствено ако между клиента и фирмата разработчик съществува дух на взаимно доверие, разбирателство и стремеж към постигане на обща цел.

"Ние подбираме клиентите си така, както и те нас. Убедени сме, че в дългия и сложен процес на дизайна и изграждането на един уеб сайт, обикновеното взаимоотношение възложител - изпълнител не е достатъчно.

Онова, което ще даде живот на Вашия сайт, е общият ни стремеж към постигане на Вашата цел."

 

Готови ли сте нашият 20-годишен опит
да работи за Вашето онлайн присъствие?

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА