Фирма за уеб дизайн

BGpro Media ЕООД - уеб дизайн и поддръжка -

Фирмата ни за уеб дизайн е основана още в края на 1999 и вече 20 години сме на услугите на нашите клиенти.

Уеб дизайнът и изграждането на уебсайтове са нашият живот, нашата страст и нашата сила!

Зад гърба ни са стотици изградени уебсайтове, изцяло проектирани и изработени от нас, а повечето от уебсайтовете, които сме изградили, поддържаме и развиваме за нашите клиенти и до днес.

Предоставяме на нашите клиенти широк набор от високо специализирани услуги в областта на уеб дизайна, уеб маркетинга и разработването и поддръжката на медийни онлайн проекти, а поредицата от успешни уебсайтове, и доволни клиенти говорят сами за себе си.

В работата си отдаваме огромно значение на работната етика и имаме три основни правила, които неотменно прилагаме и неотклонно следваме:

  1. Добре знаем, че единственият начин да печелим ние, е като с изградения от нас уебсайт печелите Вие. Затова и винаги правим всичко по силите си нашата работа да е от възможно най-голяма полза за Вас.

  2. Стараем се Вие, нашите клиенти, да виждате в нас не просто изпълнители на Вашето задание, а свой доверен екип от Интернет консултанти и помощници. Доверявайки ни се, Вие ще платите за изграждането на сайт, но ще получите нещо много по-ценно - трупан с десетилетия опит, който няма парично измерение.

  3. Убедени сме, че коректността е единствената приложима стратегия във всеки бизнес. Ние винаги сме напълно открити към нашите клиенти, винаги държим на обещанията си и спазваме всички поети ангажименти и срокове, каквото и да ни струва това.

Атанас Георгиев

Атанас Георгиев Движещата сила зад BGpro Медия ЕООД е Атанас Георгиев. Той работи с малък екип от дизайнери и програмисти на свободна практика, но в крайна сметка никой проект на фирмата не излиза онлайн без да мине и през неговите ръце или поне неговото одобрение.

Най-важното за Вас е, че Атанас Георгиев ще бъде единственият човек, през когото ще минава цялата комуникация, свързана Вашия уебсайт!

От нашата фирма няма да чуете неща като: "Говорете с графичния ни дизайнер", "Попитайте копирайтъра" или "Това е проблем на програмистите"! За цялостната работа по Вашия сайт ще отговаря и ще се грижи един човек - Атанас Георгиев.

Атанас Георгиев по образование е икономист, завършил е следдипломно обучение по маркетинг, и дълги години е работил на отговорни IT позиции в международни компании.

От 1999 Атанас Георгиев е изцяло посветен на уеб дизайна и маркетинга. Притежава сертификати в много области на уеб дизайна и програмирането, и непрекъснато продължава усъвършенстването си във всички сфери на уеб технологиите.

Фирма за уеб дизайн Фирма за уеб дизайн Фирма за уеб дизайн

В работата си Атанас Георгиев отдава изключително значение на дългосрочното сътрудничество с клиентите на фирмата си. Убеден е, че успешен сайт може да се изгради и поддържа единствено ако между клиента и фирмата разработчик съществува дух на взаимно доверие, разбирателство и стремеж към постигане на обща цел.

"Ние подбираме клиентите си така, както и те нас. Убедени сме, че в дългия и сложен процес на дизайна и изграждането на един уебсайт, обикновеното взаимоотношение възложител - изпълнител не е достатъчно.

Онова, което ще даде живот на Вашия сайт, е общият ни стремеж към постигане на Вашата цел."

 

Търсите надежден партньор
за изработката, развитието или поддържата Вашия уебсайт?
ВЗЕМЕТЕ ОЦЕНКА НА ВАШИЯ ПРОЕКТ СЕГА
или просто ни звъннете на 0898 205589.