Онлайн медийни проекти

Медиите вече почти изцяло се пренесоха в Интернет, това е безспорен факт. Вече най-големите и световно утвърдени медии, като BBC или CNN, първо публикуват всяка информация в своето онлайн издание, преди тя да се появи в офлайн публикациите или в телевизионните новини.

 

Интересът на BGpro Media към проектите за онлайн медии датира отдавна. Още през 2001 фирмата ни създаде и до ден днешен развива най-популярния у нас портал за лека и любителска авиация - Letene.com, а през 2011 фирмата ни пое поддръжката и развитието на българската онлайн версия на реномираното немско списание за технологични елементи в строителството - Bauelemente Bau.

Последното доказателство за успешната ни работа с онлайн медийни проекти дойде през 2015, когато на фирмата ни беше гласувано доверието да изградим и поддържаме онлайн версията на най-популярното в България автомобилно издание - AUTO BILD.

AUTO BILD България

AUTO BILD е издание на водещата немска издателска компания Axel Springer AG и списанието е с голяма преднина най-голямото автомобилно издание в Европа.

От 2015 г. правата върху изданието за България бяха поети от фирма Виа България ООД, а на нашата фирма беше поверено изграждането и поддръжката на онлайн версията на AUTO BILD България.

Онлайн изданието на AUTO BILD България

BAUELEMENTE.BG

Bauelemente Bau е утвърдено немско списание, посветено на технологиите в строителството. Българският редакционен екип на списанието фокусира вниманието си върху българския пазар, местни иновации, строителни технологии и анализи на сектора.

Българското онлайн издание, чиято поддръжка и развитие са поверени на BGpro Media, предоставя на читателите си интерактивни пълнотекстови онлайн версии на всеки един брой от списанието.

Българското издание на списание Bauelemente Bau

LETENE.COM

Още от началото на 2001 фирмата ни изгради и оттогава поддържа и развива Българският портал за лека и любителска авиация.

С времето сайтът набра популярност измежду българските фенове на летенето и от години вече Letene.com е безусловно най-популярният в България новинарски сайт за авиация.

Българският портал за новини от авиацията

 

Ние, в BGpro Media, имаме богат опит в създаването, популяризирането, поддръжката и развитието на онлайн медии. Ако имате медиен проект и се нуждаете от опитна и компетентна фирма за реализирането му, не пропускайте да ни се обадите.

Благодарим Ви, че сте с нас,
- управител и главен дизайнер

Имате сайт, който не изпълнява ролята си?   Поискайте нашия безплатен анализ оттук ...