Създаване и развиване на сайтове за онлайн медии

Медиите вече почти изцяло се пренесоха в Интернет, това е безспорен факт. Вече най-големите и световно утвърдени медии, като BBC или CNN, първо публикуват всяка информация в своето онлайн издание, преди тя да се появи в офлайн публикациите или в телевизионните новини.

 

Интересът на BGpro Media към проектите за онлайн медии датира отдавна. Още през 2001 фирмата ни създаде и до ден днешен развива най-популярния у нас авиационен новинарски портал - Letene.com, а през 2011 фирмата ни пое поддръжката и развитието на българската онлайн версия на реномираното немско списание за технологични елементи в строителството - Bauelemente Bau.

Последното доказателство за успешната ни работа с онлайн медийни проекти дойде през 2015, когато на фирмата ни беше гласувано доверието да изградим българската онлайн версия на популярното немско автомобилно издание - AUTO BILD.

LETENE.COM

Още с появяването си през 2001, Letene.com набра популярност измежду българските фенове на авиацията и от години вече той е безусловно най-популярният в България сайт за любителско летене и новини от авиацията.

Българският портал за новини от авиацията

AUTO BILD България

AUTO BILD е издание на водещата немска издателска компания Axel Springer AG и списанието е с голяма преднина най-голямото автомобилно издание в Европа.

От 2015 г. правата върху изданието за България бяха поети от фирма Виа България ООД, а на нашата фирма беше поверено изграждането на онлайн версията на AUTO BILD България.

Онлайн изданието на AUTO BILD България

BAUELEMENTE.BG

Bauelemente Bau е утвърдено немско списание, посветено на технологиите в строителството. Българският редакционен екип на списанието фокусира вниманието си върху българския пазар, местни иновации, строителни технологии и анализи на сектора.

Българското издание на списание Bauelemente Bau

 

Ние, в BGpro Media, имаме богат опит в създаването, популяризирането, поддръжката и развитието на онлайн медии. Ако имате медиен проект и се нуждаете от опитна и компетентна фирма за реализирането му, не пропускайте да ни се обадите.

 

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Обадете ни се сега на 0898 20 55 89!