Уеб сайтове за европроекти

При много европроекти по различни програми, изграждането на уеб сайт е задължително изискване за навременно информиране на партньорите и свързаните с проекта финансови институции. Тук отново ние можем да Ви бъдем полезни.

В много случаи, веднъж спечелили финансирането по Европроект, бенефициентите са прекалено заети с изпълнението на проекта и забравят или просто нямат време за правилното изграждане на задължителния за проекта уеб сайт.

Ние можем да Ви помогнем! Просто ни изпратете изискванията към уеб сайта, съгласно Вашия европроект, заедно с данните, които е нужно да бъдат публикувани онлайн, и ние ще подготвим цялостния уеб сайт без да е нужно повече да отнемате от Вашето време.

В зависимост от Вашето решение, сайтът за Вашия европроект ще бъде пригоден, или впоследствие Вие да се заемете с неговата актуализация, или ние да продължим изцяло да се грижим за онлайн представянето на Вашия европроект.

Свържете се с нас и ни изпратете нужната информация. Сайтът на Вашия европроект ще бъде готов до седмица, след като получим нужните ни данни!

 

Благодарим Ви, че сте с нас,
- управител и главен дизайнер

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89