Изработка и поддръжка на сайтове

Предлагаме специализирани услуги, свързани с анализ, проектиране, изработка и поддръжка на уебсайтове:

Дизайн и изработка на уебсайтове

Ако все още нямате проектиран и изграден сайт, ние ще го изградим за вас.

Всички проектирани и изработени от нас уебсайтове са съобразени с индивидуалните нужди и вкусове на всеки наш клиент, разработени с помощта на ефективни и доказани в практиката Интернет технологии - ръчно програмиране на езиците HTML и CSS, високо оптимизирани, бързо зареждащи се графични елементи, и всичко това базирано на най-стабилната PHP сървърна платформа.

Разгледайте нашият базов пакет за уебсайт, както и нашият бестселър - пакетът фирмен динамичен сайт. За повече подробности, вижте и нашата пълна ценова листа за уеб дизайн услуги.

Още информация относно всичко, свързано с изработката и поддръжката на уебсайтове, можете да прочетете тук.

Функционален одит на уебсайтове

Свидетели сме на много случаи, в които недостатъчно ясно поставените изисквания, в комбинация с вечния стремеж на уеб дизайнерите към самоизява, довеждат до изграждане на добре изглеждащи, но нефункционални, объркващи и неефективни сайтове.

Ако вече сте се сдобили с уебсайт, който не изпълнява възложените очаквания, ние ще подготвим за Вас подробен и аргументиран доклад за неговите качества и недостатъци, заедно с обосновани предложения за промяна.

Редизайн и развитие на уебсайтове

Ако вече имате сайт, но той не е това което сте очаквали или от което се нуждаете, ние отново можем да помогнем. Ще направим редизайн на сайта, като запазим всичко, което може да бъде запазено от стария сайт, като по този начин ви спестим повторното плащане за работа, която вече е свършена и може да се ползва.

Анализ и оптимизация на уебсайтове

Доказан факт е, че не по-малко от 80% от трафика към всеки сайт в Интернет идва от Google.com.

Освен богат опит в областта на оптимизирането на текстовете в отделни уеб страници и цели сайтове, ние разполагаме със специализирани средства за анализ, с които прецизно да измерим и анализираме настоящото състояние и шансовете вашият сайт да заеме водещи позиции в търсещите машини. На тази основа ще създадем за вас предписания за промяна в текстовете или структурата на вашия уебсайт, така че той да бъде по-успешно сканиран от търсещите машини и класиран от тях на челни позиции при търсенията.

Създаване и редактиране на текстове

Интернет е нова медия със свои специфични особености. Писането на текстове за публикуване в Мрежата съществено се различава от създаването на материали, предназначени за печат.

Ако не разполагате с опитен редактор или автор на такива текстове, ние бихме могли отново да ви помогнем. Освен на български език, успешно можем да ви помогнем и със създаване на английски, немски или френски варианти на вашия сайт.

Създаване чуждоезикови версии на уебсайтове

Разбирането или дори владеенето на чужд език все още не е достатъчно за да се правят професионални преводи на сайтове. Когато излизате на световния пазар, често съвсем дребни наглед детайли в терминологията и използването на определени думи може да отблъсне Вашите потенциални клиенти или най-малкото да породи съмнения в компетентността Ви. Не допускайте това.

Макар самите ние да имаме богати езикови познания, за създаването на чуждоезикови версии разчитаме на услугите на наша доверена преводаческа агенция, разполагаща с необходимите специализирани преводачи в различни области на бизнеса и технологиите. Свържете се с нас и ще Ви помогнем.

Абонаментна поддръжка и актуализация

Допускането дори и за миг на неактуална информация във вашия сайт е сериозна грешка. Интернет е информационна среда и най-големият коз на един сайт е актуалността на информацията в него.

На нас можете да разчитате за постоянна (абонаментна) поддръжка и актуализация на вашия сайт, като за това само ще е необходимо да ни изпращате по електронната поща новите елементи от сайта. Те ще се появяват във вашия сайт след броени минути!

Регистрация на имена на домейни (*)

Да имате собствено име на домейн (от типа www.firma.com или www.firma.net) е атестат за сериозен бизнес и професионално отношение към Интернет. Ние бихме могли да ви помогнем както при подбора на добро име, така и при самата процедура по регистрацията.

Хостинг (*)

Регистрацията и настройката на хостинг услуга невинаги е по силите на непрофесионалисти. За нашите клиенти ние предлагаме помощта си при извършване на процедурите по регистрация на хостинг акаунт, а настройката му, съвсем естествено, е напълно безплатна за всички наши клиенти.

И още ...

  • Разработване на пълна маркетингова стратегия в Интернет.
  • Развитие на съдържанието, оптимизиране на текстове и позициониране в търсещи машини.
  • Следпроектни проучвания, анализи, консултации.

- управител и главен дизайнер


(*) - Хостингът и регистрацията на домейн се предлагат като опции и са предназначени единствено за изградени и поддържани от нас сайтове. Те не се предлагат от нас като отделна услуга.

Търсите надежден партньор
за изработката, развието или поддържата Вашия уебсайт?
ПОИСКАЙТЕ ОЦЕНКА НА ВАШИЯ ПРОЕКТ СЕГА ...