Добре знаем, че единственият начин да печелим ние,
е като чрез нашата работа печелите Вие.

Как работим и какви интернет технологии използваме?

Работата ни с вас, нашите клиенти

Както много пъти сме подчертавали, за нас директният и открит контакт с вас, нашите клиенти, е най-важното в работата ни.

Често повече от половината от работата ни по даден сайт е посветена на разговори и дискусии с клиентите ни, за да изясним и уточним наистина най-добрият начин, по който може да бъде изграден конкретния сайт.

Не ни се сърдете, ако понякога не се съгласяваме с вас. Считаме, че това е част от работата ни - да бъдем компетентни и безкомпромисни критици на вашия проект. Над петнадесетгодишния ни практически опит в Мрежата е нещо, което работи само във ваша полза.

Технологиите, които използваме

Колкото и странно да ви звучи за една фирма, работеща във високотехнологичната сфера на Интернет, при нас всичко се прави на ръка ... :-)

Кодът на сайтовете, които изграждаме, както и всички управляващи ги програми, се пишат на най-обикновен текстов редактор от типа на Notepad. За нас визуални (WYSIWYG) програми от типа на Dreamweaver или Front Page са напълно неприемлими за професионално приложение. Такива програми, макар и да облекчават работата, в същност ограничават възможностите за ползване на пълния потенциал на прилаганите технологии.

Детаилната ръчна изработка на файловете за вашия сайт ни дава и практически неограничени възможности за оптимизирането им за по-добро индексиране от търсещите машини - най-вече Google. А доброто индексиране от Google е критично важно за вашия успех в Интернет, добре знаете това.

В практиката си използваме само доказани похвати и модерни решения. Ползваме езиците HTML 4 и HTML 5, заедно със CSS 2 и 3, както и PHP 5 в комбинация с MySQL, JavaScript и Ajax. Избягваме ползването на Flash и Actionscript по простата причина, че тези технологии не се индексират коректно от Google, а и с развитието на HTML5, тенденциите са към тяхното отмиране.

- управител и главен дизайнер

Търсите фирма, която да изгради Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89