Как работим?

Уеб технологиите

Колкото и странно да Ви звучи за фирма, работеща във високотехнологичната сфера на Интернет, при нас всичко се прави на ръка ...

Кодът на сайтовете, които изграждаме, както и всички управляващи ги програми, се пишат на най-обикновен текстов редактор от типа на Notepad. За нас визуални (WYSIWYG) програми и редактори са напълно неприемливи за професионално приложение. Макар и да облекчават работата, те всъщност ограничават възможностите за ползване на пълния потенциал на прилаганите технологии.

Детайлната ръчна обработка на файловете за вашия сайт ни дава и практически неограничени възможности в оптимизирането им за по-добро индексиране от Google. А доброто индексиране от Google е критично важно за вашия успех в Интернет, добре знаете това.

В практиката си използваме само доказани технологии и решения. Ползваме езиците HTML 5, заедно със CSS3, както и PHP в комбинация с MySQL, JavaScript и Ajax.

Що се отнася до системите за управление на съдържанието (CMS), макар в практиката си да ползваме и разпространените Joomla и Drupal, нашият безусловен фаворит е Wordpress, поради своята интуитивност и надеждност при ползване от непрофесионалисти, каквито са нашите клиенти.

Работата ни с Вас

Винаги поставяме работата ни с Вас, нашите клиенти, над технологиите.

Както много пъти сме подчертавали, за нас директният и открит контакт с Вас е най-важното в работата ни.

Често повече от половината от работата ни по даден сайт е посветена на разговори и дискусии с клиентите ни, за да изясним и уточним наистина най-добрият начин, по който може да бъде изграден конкретния сайт.

Не ни се сърдете, ако понякога не се съгласяваме с Вас. Считаме, че това е част от работата ни - да бъдем компетентни и безкомпромисни критици на Вашия проект. Над двадесетгодишния ни практически опит в Мрежата е нещо, което работи единствено във Ваша полза.

 

Готови ли сте нашият 20-годишен опит
да работи за Вашето онлайн присъствие?

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА