Как работим и какви интернет технологии използваме?

Работата ни с вас, нашите клиенти

Както много пъти сме подчертавали, за нас директният и открит контакт с вас, нашите клиенти, е най-важното в работата ни.

Често повече от половината от работата ни по даден сайт е посветена на разговори и дискусии с клиентите ни, за да изясним и уточним наистина най-добрият начин, по който може да бъде изграден конкретния сайт.

Не ни се сърдете, ако понякога не се съгласяваме с вас. Считаме, че това е част от работата ни - да бъдем компетентни и безкомпромисни критици на Вашия проект. Над петнадесетгодишния ни практически опит в Мрежата е нещо, което работи само във ваша полза.

Технологиите, които използваме

Колкото и странно да Ви звучи за фирма, работеща във високотехнологичната сфера на Интернет, при нас всичко се прави на ръка ...

Кодът на сайтовете, които изграждаме, както и всички управляващи ги програми, се пишат на най-обикновен текстов редактор от типа на Notepad. За нас визуални (WYSIWYG) програми от типа на Dreamweaver или Front Page са напълно неприемлими за професионално приложение. Такива програми, макар и да облекчават работата, всъщност ограничават възможностите за ползване на пълния потенциал на прилаганите технологии.

Детайлната ръчна обработка на файловете за вашия сайт ни дава и практически неограничени възможности в оптимизирането им за по-добро индексиране от Google. А доброто индексиране от Google е критично важно за вашия успех в Интернет, добре знаете това.

В практиката си използваме само доказани технологии и решения. Ползваме езиците HTML 5, заедно със CSS3, както и PHP в комбинация с MySQL, JavaScript и Ajax. Избягваме ползването на Flash и Actionscript по простата причина, че сайтове изградени с тези технологии не се индексират коректно от Google, а и с развитието на HTML5, тенденциите са към тяхното отмиране.

- управител и главен дизайнер

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89