Какво казват клиентите ни?

Павел Стоянов - Преводаческа агенция Скандинавия Консулт

Павел Стоянов За един ръководител, зает едновременно с множество неща, е от голямо значение да работи с хора, които не се натрапват с професионализма си, а напълно професионално, кратко, ясно и на разбираем език умеят да посочват проблемите и необходимите стъпки в правилната посока.

Не по-малко важна е бързината на реакция и отзивчивостта при възникването на проблем или просто нужда от промяна.

Такъв партньор намерихме в лицето на Атанас Георгиев и BGpro Media, и вече няколко години се радваме на отлично сътрудничество. Многоезичните ни сайтове никога преди не са били толкова логично подредени и толкова посещавани, за което можем само да им благодарим сърдечно.

Павел Стоянов
Фирма Скандинавия Консулт ООД Посетете сайта онлайн
www.sc-bg.com
www.prevodachi.bg
www.bulgariantranslator.eu


 

Галя Иванова - Фирма Медимаг-МС ООД

Галя Иванова След около месец работа с друг уеб разработчик и разочарованието ми от мудността и непрофесионалното им отношение , мислех си, че вече никога няма да имаме сайт.

Тогава попаднах на BGpro и за мое, а и на цялата ни фирма щастие, г-н Атанас Георгиев се оказа изключителен професионалист, знаещ точно какво прави и как да представи фирмата ни по-най добрия за нас начин.

Той е човек, който има търпението и нервите да обясни и да се мотивира защо всяко нещо в сайта трябва да е такова, каквото е.

Комуникацията с него беше светкавична, а резултатът – един много добър уебсайт, който носи само позитиви за фирмата ни и който дори бях обучена да поддържам сама.

Огромно БЛАГОДАРЯ!

Посетете сайта онлайн Галя Иванова
Фирма Медимаг-МС ООД
София
www.medimag-ms.com


 

Ралф Петров - Виа България ООД - Списание Ауто Билд България

Ралф Петров Работата върви много по-леко, когато възложител и изпълнител са на една вълна.

При BGpro от самото начало усетихме разбиране за целите, които сме си поставили със сайтовете. Това е изключително важно, за да може в тандем да търсим най-добрите решения.

По време на целия процес на изграждане и развитие на сайтовете ни, екипът на BGpro се стремеше да постигнем най-доброто съотношение между цена и качество. Така работят истинските професионалисти. Доволни и впечатлени сме не само ние, а и нашите клиенти.

За нас е удоволствие да продължим заедно напред!

Ралф Петров
Фирма Виа България ООД
www.autobild-bulgaria.com Посетете сайта онлайн
www.viabulgaria.com
www.bulgarisch-dolmetscher.com
www.bulgarien-korrespondent.com


 

Кръстина Манолова - Община Варна

Кръстина Манолова Дълго търсих в Мрежата на кого да поверя правенето на сайта.

Избрах BGpro.com с разум и по интуиция. Впечатлиха ме три неща: професионализмът, езиковата култура и отношението към клиента.

Щастлива съм с избора си. Работих с интелигентна фирма и с прекрасен дизайнер. Възхитена съм, че следват кредото си безизкусно и естествено, че подхождат към клиента с точна мяра и перфектен стил. Благодаря на г-н Атанас Георгиев за деликатната съпричастност, за професионалната прецизност, за безспорния вкус и за търпението, с което следваше желанието ми, заедно да сътворим най-доброто, на което сме способни тук и днес.

Фирми като БГпро Медия и хората в нея правят живота хармоничен и дружелюбен.

Посетете сайта онлайн Кръстина Манолова
Дирекция "Образование"
Община Варна
www.prolitera.net


 

Виктор Костов - Директор на проект "Свобода за всеки"

Виктор Костов В работата ми с BGpro.com установих, че е възможно български фирми да предлагат качествена услуга и отговорно отношeние без да те обсебват с "величието" си. Комуникацията им, изключително важен елемент за нас, е ясна и директна. В работата си имат философия, която следват, но никога с цел да се доказват излишно или да се наложат над клиента си.

Когато търсехме уеб мастър за нашия проект преглеждах различни доставчици на такива услуги, но това което ме впечатли у BGpro.com беше организираността и подредеността на техния уеб сайт и ясната визия в работата им. Стана ми ясно, че компанията не мисли за това как да се докара, или как да направи бърза и лесна печалба, а как да предостави нещо полезно на хората. Дори на тези, които само биха прочели техния уеб сайт. От това разбрах, че те се грижат за клиентите си.

Първоначалните ни впечатления се потвърдиха в хода на работата ни заедно в последните 7 месеца. Коректността им, както в изпълнение на задачите, така и в бизнес отношенията, е на ниво, което е над общоприетото в българския пазар.

Посетете сайта онлайн Виктор Костов
Директор на проект и
редактор на Интернет изданието "Свобода за Всеки"
www.svobodazavseki.com


 

Жечка Николова - Фирма Хеликари ЕООД

Жечка Николова "Благодаря много" е слаб израз на благодарност за работата на екипа на BGpro и специално на г-н Атанас Георгиев, с когото контактувах, по изграждането на нашия сайт.

В нашия случай, от купчинка разбъркана информация, BGpro успяха да направят нещо много добре организирано, при това с минимално участие от наша страна.

Останалите детайли са ценните съвети относно организацията и поднасянето на информация, чудесното дизайнерско оформление, търпението, вниманието към мнението и желанието на клиента (даже когато той не е много наясно какво точно иска), и всичко това на фона на абсолютен професионализъм.

Искрено се надявам и в бъдеще да работим заедно.

Сайтът е офлайн Жечка Николова
Фирма Хеликари ЕООД
София


 

Ева Ямбор - Културконтакт, Австрия

Ева Ямбор С прекрасни впечатления съм от съвместната ни работа с BGpro.com и . Изключително доволна съм от уеб сайта, който те изградиха за проекта ECO NET, както от гледна точка на неговата функционалност, така и откъм графичния дизайн.

Особено приятна изненада за мен беше безпогрешната им работа с нашия тежък многоезичен сайт, изграден в 9 (девет!) езикови версии и включващ много интерактивни елементи.

Изключителни професионалисти! Мога само горещо да ги препоръчам.

Ева Ямбор
Австрийски координатор за сътрудничество в образованието


 

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Звъннете ни на 0898 20 55 89