Какво казват
нашите клиенти?

Люба Мишева
Собственик на консултантска фирма

Люба Мишева „Ако Ви предстои да създадете фирмен уеб сайт или пък да актуализирате съществуващ вече такъв, то екипът на www.bgpro.com, е най-правилният избор!

Професионално отношение, внимание към всеки детайл, бърза и навременна комуникация при възникнали въпроси и лесна комуникация по време на работния процес по изграждане на сайта.

Ние, от "Ди енд Ел Мениджмънт ООД" препоръчваме техните услуги!“

Посетете сайта онлайн Люба Мишева
Собственик и управител на
"Ди енд Ел Мениджмънт ООД"
www.DLhotelconsultancy.com

 

Елица Полянова
Управител на къща за гости

Елица Полянова При нас изграждането на сайта и довършителните работи преди пускането на обекта в експлоатация вървяха почти едновременно. Поради това се наложи на няколко пъти да бъдат променяни снимките, и някои текстове.

Направи ми впечатление търпението и постоянството, с които г-н Атанас Георгиев подхождаше към очевидните клиентски капризи :)

В крайна сметка заедно създадохме един различен, атрактивен и лесен за разглеждане сайт. Искрени благодарности към екипа на BGpro.

Посетете сайта онлайн Елица Полянова
Къща за гости "Вила Чобака"
www.vilachobaka.com

 

Павел Стоянов
Управител на преводаческа агенция

Павел Стоянов За един ръководител, зает едновременно с множество неща, е от голямо значение да работи с хора, които не се натрапват с професионализма си, а напълно професионално, кратко, ясно и на разбираем език умеят да посочват проблемите и необходимите стъпки в правилната посока.

Не по-малко важна е бързината на реакция и отзивчивостта при възникването на проблем или просто нужда от промяна.

Такъв партньор намерихме в лицето на Атанас Георгиев и BGpro Media, и вече няколко години се радваме на отлично сътрудничество. Многоезичните ни сайтове никога преди не са били толкова логично подредени и толкова посещавани, за което можем само да им благодарим сърдечно.

Посетете сайта онлайн Павел Стоянов
Преводаческа агенция "Скандинавия Консулт"
www.sc-bg.com
www.prevodachi.bg
www.bulgariantranslator.eu

 

Стоян Гардаков
Управител на хладилен сервиз

Стоян Гардаков Нещото, което ме отказа да търся други фирми за уебдизайн и да се спра на BGpro, беше една фраза, написана от г-н Атанас Георгиев.

Още в първия имейл той каза - "не можеш да твърдиш че си професионалист, ако сайтът ти е аматьорски". Няколко думи, които обаче описват фундаментален принцип на съвременната Интернет реклама.

Освен наистина професионалния сайт, от BGpro получих и доста добри съвети относно неговото оптимизиране и развитие.

Изключително съм доволен от качеството на поддръжката, а реакцията на екипа при евентуални проблеми е буквално светкавична. Горещо препоръчвам.

Посетете сайта онлайн Стоян Гардаков
Хладилен сервиз "Техно Фриго"
www.хладилен-сервиз.com

 

Ралф Петров
Главен редактор на Ауто Билд България

Ралф Петров Работата върви много по-леко, когато възложител и изпълнител са на една вълна.

При BGpro от самото начало усетихме разбиране за целите, които сме си поставили със сайтовете. Това е изключително важно, за да може в тандем да търсим най-добрите решения.

По време на целия процес на изграждане и развитие на сайтовете ни, екипът на BGpro се стремеше да постигнем най-доброто съотношение между цена и качество. Така работят истинските професионалисти. Доволни и впечатлени сме не само ние, а и нашите клиенти.

За нас е удоволствие да продължим заедно напред!

Посетете сайта онлайн Ралф Петров
Фирма Виа България ООД, Списание Ауто Билд България
www.autobild-bulgaria.com
www.viabulgaria.com
www.bulgarisch-dolmetscher.com
www.bulgarien-korrespondent.com

 

Галя Иванова
PR мениджър

Галя Иванова След около месец работа с друг уеб разработчик и разочарованието ми от мудността и непрофесионалното им отношение , мислех си, че вече никога няма да имаме сайт.

Тогава попаднах на BGpro и за мое, а и на цялата ни фирма щастие, г-н Атанас Георгиев се оказа изключителен професионалист, знаещ точно какво прави и как да представи фирмата ни по-най добрия за нас начин.

Той е човек, който има търпението и нервите да обясни и да се мотивира защо всяко нещо в сайта трябва да е такова, каквото е.

Комуникацията с него беше светкавична, а резултатът – един много добър уеб сайт, който носи само позитиви за фирмата ни и който дори бях обучена да поддържам сама.

Огромно БЛАГОДАРЯ!

Сайтът е офлайн Галя Иванова
PR мениджър на фирма "Медимаг-МС" ООД
София

 

Кръстина Манолова
Ръководител на литературна школа

Кръстина Манолова Дълго търсих в Мрежата на кого да поверя правенето на сайта.

Избрах BGpro.com с разум и по интуиция. Впечатлиха ме три неща: професионализмът, езиковата култура и отношението към клиента.

Щастлива съм с избора си. Работих с интелигентна фирма и с прекрасен дизайнер. Възхитена съм, че следват кредото си безизкусно и естествено, че подхождат към клиента с точна мяра и перфектен стил. Благодаря на г-н Атанас Георгиев за деликатната съпричастност, за професионалната прецизност, за безспорния вкус и за търпението, с което следваше желанието ми, заедно да сътворим най-доброто, на което сме способни тук и днес.

Фирми като БГпро Медия и хората в нея правят живота хармоничен и дружелюбен.

Посетете сайта онлайн Кръстина Манолова
Варненска литературна школа за ученици
Дирекция "Образование"
Община Варна
www.prolitera.net

 

Жечка Николова
Управител на фирма за климатична техника

Жечка Николова "Благодаря много" е слаб израз на благодарност за работата на екипа на BGpro и специално на г-н Атанас Георгиев, с когото контактувах, по изграждането на нашия сайт.

В нашия случай, от купчинка разбъркана информация, BGpro успяха да направят нещо много добре организирано, при това с минимално участие от наша страна.

Останалите детайли са ценните съвети относно организацията и поднасянето на информация, чудесното дизайнерско оформление, търпението, вниманието към мнението и желанието на клиента (даже когато той не е много наясно какво точно иска), и всичко това на фона на абсолютен професионализъм.

Искрено се надявам и в бъдеще да работим заедно.

Сайтът е офлайн Жечка Николова
Фирма Хеликари ЕООД
София

 

Ева Ямбор
Представител на Културконтакт, Австрия

Ева Ямбор С прекрасни впечатления съм от съвместната ни работа с BGpro.com и Атанас Георгиев. Изключително доволна съм от уеб сайта, който те изградиха за проекта ECO NET, както от гледна точка на неговата функционалност, така и откъм графичния дизайн.

Особено приятна изненада за мен беше безпогрешната им работа с нашия тежък многоезичен сайт, изграден в 9 (девет!) езикови версии и включващ много интерактивни елементи.

Изключителни професионалисти! Мога само горещо да ги препоръчам.

Сайтът е офлайн Ева Ямбор
Австрийски координатор
за сътрудничество в образованието

 

Готови ли сте нашият 20-годишен опит
да работи за Вашето онлайн присъствие?

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА