Какво казват клиентите ни?

Павел Стоянов - Преводаческа агенция Скандинавия Консулт

Павел Стоянов За един ръководител, зает едновременно с множество неща, е от голямо значение да работи с хора, които не се натрапват с професионализма си, а напълно професионално, кратко, ясно и на разбираем език умеят да посочват проблемите и необходимите стъпки в правилната посока.

Не по-малко важна е бързината на реакция и отзивчивостта при възникването на проблем или просто нужда от промяна.

Такъв партньор намерихме в лицето на Атанас Георгиев и BGpro Media, и вече няколко години се радваме на отлично сътрудничество. Многоезичните ни сайтове никога преди не са били толкова логично подредени и толкова посещавани, за което можем само да им благодарим сърдечно.

Павел Стоянов
Фирма Скандинавия Консулт ООД Посетете сайта онлайн
www.sc-bg.com
www.prevodachi.bg
www.bulgariantranslator.eu


 

Галя Иванова - Фирма Медимаг-МС ООД

Галя Иванова След около месец работа с друг уеб разработчик и разочарованието ми от мудността и непрофесионалното им отношение , мислех си, че вече никога няма да имаме сайт.

Тогава попаднах на BGpro и за мое, а и на цялата ни фирма щастие, г-н Атанас Георгиев се оказа изключителен професионалист, знаещ точно какво прави и как да представи фирмата ни по-най добрия за нас начин.

Той е човек, който има търпението и нервите да обясни и да се мотивира защо всяко нещо в сайта трябва да е такова, каквото е.

Комуникацията с него беше светкавична, а резултатът – един много добър уебсайт, който носи само позитиви за фирмата ни и който дори бях обучена да поддържам сама.

Огромно БЛАГОДАРЯ!

Посетете сайта онлайн Галя Иванова
Фирма Медимаг-МС ООД
София


 

Ралф Петров - Виа България ООД - Списание Ауто Билд България

Ралф Петров Работата върви много по-леко, когато възложител и изпълнител са на една вълна.

При BGpro от самото начало усетихме разбиране за целите, които сме си поставили със сайтовете. Това е изключително важно, за да може в тандем да търсим най-добрите решения.

По време на целия процес на изграждане и развитие на сайтовете ни, екипът на BGpro се стремеше да постигнем най-доброто съотношение между цена и качество. Така работят истинските професионалисти. Доволни и впечатлени сме не само ние, а и нашите клиенти.

За нас е удоволствие да продължим заедно напред!

Ралф Петров
Фирма Виа България ООД
www.autobild-bulgaria.com Посетете сайта онлайн
www.viabulgaria.com
www.bulgarisch-dolmetscher.com
www.bulgarien-korrespondent.com


 

Кръстина Манолова - Община Варна

Кръстина Манолова Дълго търсих в Мрежата на кого да поверя правенето на сайта.

Избрах BGpro.com с разум и по интуиция. Впечатлиха ме три неща: професионализмът, езиковата култура и отношението към клиента.

Щастлива съм с избора си. Работих с интелигентна фирма и с прекрасен дизайнер. Възхитена съм, че следват кредото си безизкусно и естествено, че подхождат към клиента с точна мяра и перфектен стил. Благодаря на г-н Атанас Георгиев за деликатната съпричастност, за професионалната прецизност, за безспорния вкус и за търпението, с което следваше желанието ми, заедно да сътворим най-доброто, на което сме способни тук и днес.

Фирми като БГпро Медия и хората в нея правят живота хармоничен и дружелюбен.

Посетете сайта онлайн Кръстина Манолова
Дирекция "Образование"
Община Варна
www.prolitera.net


 

Жечка Николова - Фирма Хеликари ЕООД

Жечка Николова "Благодаря много" е слаб израз на благодарност за работата на екипа на BGpro и специално на г-н Атанас Георгиев, с когото контактувах, по изграждането на нашия сайт.

В нашия случай, от купчинка разбъркана информация, BGpro успяха да направят нещо много добре организирано, при това с минимално участие от наша страна.

Останалите детайли са ценните съвети относно организацията и поднасянето на информация, чудесното дизайнерско оформление, търпението, вниманието към мнението и желанието на клиента (даже когато той не е много наясно какво точно иска), и всичко това на фона на абсолютен професионализъм.

Искрено се надявам и в бъдеще да работим заедно.

Сайтът е офлайн Жечка Николова
Фирма Хеликари ЕООД
София


 

Ева Ямбор - Културконтакт, Австрия

Ева Ямбор С прекрасни впечатления съм от съвместната ни работа с BGpro.com и

. Изключително доволна съм от уеб сайта, който те изградиха за проекта ECO NET, както от гледна точка на неговата функционалност, така и откъм графичния дизайн.

Особено приятна изненада за мен беше безпогрешната им работа с нашия тежък многоезичен сайт, изграден в 9 (девет!) езикови версии и включващ много интерактивни елементи.

Изключителни професионалисти! Мога само горещо да ги препоръчам.

Ева Ямбор
Австрийски координатор за сътрудничество в образованието


 

До края на кризата с COVID-19, обявяваме 25% отстъпка
от всички наши цени за изграждане на нови сайтове
Вижте всички подробности ...