Какво отличава нашите сайтове?

Пределна изчистеност

Не сме привърженици на минимализма и опростенчеството, но сме убедени че тогава, когато един цвят, една графика или един надпис нямат сериозна причина да са във Вашия сайт, те просто не бива да са там.

Дълбокото ни убеждение е, че уеб сайтовете трябва да съдържат лесна за разбиране и усвояване информация, а дизайнът трябва единствено да улеснява това разбиране и усвояване.

Много пъти в този сайт сме споменавали, че добрият уеб дизайнер е този, който остава невидим. Нашата цел винаги ще бъде да поставим на преден план съдържанието на Вашия сайт, а нашият професионален дизайн само ще улесни постигането на Вашите цели.

Лесна поддръжка

Ние не продаваме просто уеб сайтове! Ние Ви предоставяме възможност пълноценно да се ползвате от пристъствието си в Интернет.

Един от първите въпроси, които задаваме на всеки клиент, е "как възнамерявате да поддържате Вашия сайт?". В зависимост от желанията Ви, ние съобразяваме и начина, по който конкретният сайт да бъде актуализиран и поддържан.

В някои случаи за това е достатъчен съвсем опростен онлайн редактор, а в други - цялостна система за управление на съдържанието. Във всички случаи обаче начинът, по който ще се актуализира Вашият сайт, ще бъде съобразен с Вашите желания и възможности, както и конкретните особености на сайта.

В практиката си ползваме няколко утвърдени и доказали се в практиката системи за управление на съдържанието (CMS) като всички те са с отворен код (Open Source). Това е допълнително предимство за Вас! Тези системи са добре познати и документирани, и дори ако след изграждането на Вашия сайт Вие се откажете от нашите услуги, сайтът ще може безпрепятствено да бъде поддържан и доразработван от всички компетентни колеги, дошли на нашето място.

 

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Обадете ни се сега на 0898 20 55 89!