Какви сайтове изграждаме?

Пределна изчистеност

Не сме привърженици на минимализма и опростенчеството, но сме убедени че тогава, когато един цвят, една графика или един надпис нямат сериозна причина да са във Вашия сайт, те просто не бива да са там.

Дълбокото ни убеждение е, че уеб сайтовете трябва да съдържат лесна за разбиране и усвояване информация, а дизайнът трябва единствено да улеснява това разбиране и усвояване.

Много пъти в този сайт сме споменавали, че добрият уеб дизайнер е този, който остава невидим. Нашата цел винаги ще бъде да поставим на преден план съдържанието на Вашия сайт, а нашият професионален дизайн само ще улесни постигането на Вашите цели.

Лесна поддръжка

Ние не продаваме просто уеб сайтове! Ние Ви предоставяме възможност пълноценно да се ползвате от присъствието си в Интернет.

Един от първите въпроси, които задаваме на всеки клиент, е "как възнамерявате да поддържате Вашия сайт?". В зависимост от желанията Ви, ние съобразяваме и начина, по който конкретният сайт да бъде актуализиран и поддържан.

В някои случаи за това е достатъчен съвсем опростен онлайн редактор, а в други - цялостна система за управление на съдържанието. Във всички случаи обаче начинът, по който ще се актуализира Вашият сайт, ще бъде съобразен с Вашите желания и възможности, както и конкретните особености на сайта.

В практиката си ползваме няколко утвърдени и доказали се в практиката системи за управление на съдържанието (CMS) като всички те са с отворен код (Open Source). Това е допълнително предимство за Вас! Тези системи са добре познати и документирани, и дори ако след изграждането на Вашия сайт Вие се откажете от нашите услуги, сайтът ще може безпрепятствено да бъде поддържан и доразработван от всички компетентни колеги, дошли на нашето място.

Бързо зареждане

Пределно наясно сме, че днешният бързащ човек няма време да чака един сайт "да се зареди"!

Затова и винаги правим всичко по силите си в сайтовете на нашите клиенти да няма нито един излишен скрипт, нито една неоптимизирана и оразмерена графика, и нито един елемент, който да не е стриктно необходим за функционирането на сайта.

Винаги горещо препоръчваме на нашите клиенти, ако сайтът задължително не изисква друг метод, той да бъде изграден като статичен.

Животът в Интернет отдавна е доказал, че статичните сайтове се зареждат и работят в порядъци по-бързо, и много по-добре се поддават на оптимизация от тези, базирани на CMS.

Може би най-доброто доказателство за това е, че нашият сайт, в който се намирате в момента, технически е изграден като статичен.

 

Готови ли сте нашият 20-годишен опит
да работи за Вашето онлайн присъствие?

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА