5 причини да изберете нас

Ние Ви гарантираме ...

  1. Яснота и откритост. Държим на това! Ще се убедите, че във всичките ни отношения с Вас ние ще бъдем напълно открити и ясни както в ангажиментите, които поемаме, така по отношение на цени и срокове. За нас поетият ангажимент е закон ...

  2. Загриженост. Да, ние държим на Вашия сайт! Гледаме на всеки сайт, който изграждаме, като на свое дете и се отнасяме към него с любов и загриженост ... дори и това да ни струва безсънни нощи и пропуснати други поръчки.

  3. Отговорност. Винаги разглеждаме Вашето решение да поръчате сайта си при нас като на проява на доверие, и винаги правим всичко по силите си да го оправдаем.

  4. Усърдие. Поръчвайки сайта си на нас, Вие можете да сте сигурни, че ще получите целия наш трупан през годините опит, както в техническо отношение, така и като подход към маркетинга и продажбите Ви. Сайтът е нещо много по-сложно от техническото изпълнение на страниците му. Ако ни се доверите, бързо ще разберете това ...

  5. Лоялност. Ние никога не изоставяме клиентите си! Дори и да не решите ние да поддържаме изградения от нас сайт, можете безусловно да разчитате на нашата помощ и подкрепа, когато и да било, по какъвто и да било повод.

Но преди всичко: изпълняваме обещанията си ...

Просто е: Ние изпълняваме всички наши обещания! Когато обещаем нещо, ние просто го изпълняваме, каквото и да ни струва това!

От нас няма да чувате единствено "да" и "няма проблем", само и само да Ви спечелим като клиенти.

Ако не сме в състояние за изпълним нещо в нужните срокове или качество, ще Ви го кажем. Но поемем ли ангажимент, ние просто го изпълняваме. Точка!

Вижте какво казват клиентите ни, разгледайте нашето портфолио, посетете сайтовете, които сме изградили, и ако решите, поговорете със собствениците им.

Няма да намерите и наш клиент, който да заяви, че не сме спазили някой наш ангажимент, срок или ценова оферта.

Наистина е просто ...

 

Готови ли сте нашият 20-годишен опит
да работи за Вашето онлайн присъствие?

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ОФЕРТА