Защо през 2020 Ви е нужен ...

Шампионски уеб сайт

... и всичко друго просто не си струва?

Шампионски уеб сайт

Достатъчно ли е да имате шофьорска книжка, за да се класирате в челната тройка на Формула 1?

Защо Ви задаваме този странен въпрос ли?
Прочетете докрай тази страница, и ще разберете защо ....

Как се прави уеб сайт?

Уеб сайт не се прави трудно.

Всеки, който има общи познания за работа с компютър и повърхностно познава Интернет технологиите, може да Ви "спретне" уеб сайт ...

... ИЛИ ПОНЕ НЕЩО, КОЕТО НАПОДОБЯВА УЕБ САЙТ.

Достатъчно ли е обаче да можете да тичате, за да стe шампион по лека атлетика?

И достатъчно ли е да имате шофьорска книжка, за да сте в челната тройка на Формула 1?

Разбира се, че не е достатъчно! За да сте в челната тройка трябват много усилия. За да сте там, трябва да сте шампион.

Защо уеб сайтът ми трябва да е чак шампион?

Добър въпрос! Нека веднага Ви отговорим: защото нямате избор!

... Но ето и по-дългият отговор, който е по-важен:

Вие ежедневно се обръщате към Google за всичко, което Ви интересува, нали? Добре знаете, че същото правят и Вашите потенциални клиенти.

Тогава вероятно се досещате, че всяко търсене в Google, всъщност стартира състезание, в което за място на първата страница в Google се състезават хиляди сайтове.
А Вие искате да сте точно там, нали?

ВСЯКО ТЪРСЕНЕ В GOOGLE Е ШАМПИОНАТ!

Шампионат, в който само най-добрите от най-добрите - шампионите - се появяват на първа страница.

Ето защо, наистина нямате избор: ако искате хората да посещават сайта Ви, трябва да сте на първа страница в Google, а за да сте там, трябва да сте шампиони.

Всеки ден в Интернет се създават над 500 000 нови сайта!
Нека повторим: ВСЕКИ БОЖИ ДЕН в Интернет изникват по НАД ПОЛОВИН МИЛИОН НОВИ САЙТА ...

Тогава мислите ли, че на първа страница в Google би имало място за други, освен за шампиони?

Милиарди са собствениците на сайтове, които искат да бъдат на първа страница в Google. Място там обаче има само за малцина. Местата на първа страница в Google е само за шампионите!

Успехът съдържа два елемента

Всеки знае, че за да бъде успешен един магазин, в него задължително трябва да се случват две неща:

  1. Клиентите да влизат в магазина.
  2. Веднъж влезни, клиентите да купуват.

Същото важи и за Вашия сайт. За да бъде той успешен, нужно е не само хората да влизат в него, но и веднъж влезли, те да взимат решение за покупка.

И докато повечето собственици на сайтове вече отдавна разбраха, че без усилена работа по оптимизацията за добро класиране в Google, шансът за успех на сайта е равен на нула, то все още малко хора съзнават, че дори и с челни позиции в Google, един сайт може отново да се провали, ако не е проектиран и организиран правилно.

Как се става шампион?

За добро или за зло, изграждането на уеб сайт е точна наука със свои строги закони и принципи.

В успешните уеб сайтове, зад фасадата от красиви картинки, шрифтове и цветове, се крие огромно количество знания и опит в много области като маркетинга, психологията, информационната архитектура и ред други ...

Дори и перфектно оптимизиран и добре класиран в Google, Вашият сайт може все така да остане неуспешен, ако той не е проектиран и изграден компетентно!

Една цена, поставена на грешно място, едни липсващи или неясни условия за плащане или доставка, дори една допусната неволно правописна грешка могат драстично да намалят ефективността на Вашия сайт.

Помнете: за разлика от бизнеса "офлайн", където Вашият клиент трябва да положи усилия за да напусне Вашия магазин или офис и да потърси друг доставчик, в онлайн бизнеса това става само с едно кликване на мишката или с едно движение на пръста ...

Никога не забравяйте:
Вашите конкуренти са само на един клик от Вас
....

Ето защо дори и "красив", един неправилно изграден и оттам неефективен сайт напълно губи смисъла си, а дори и малката сума, заплатена за такъв сайт, вече е голяма, защото е платена "на вятъра".

Единствената инвестиция, която си заслужава и която винаги се възвръща, е инвестицията в добре планиран, правилно проектиран и компетентно изграден сайт, или казано с други думи - в шампионски сайт.

Повярвайте, всичко останало просто не си струва!

В какво се състои програмата ни "Шампионски сайт" и колко струва?

Преди всичко важно е да подчертаем, че програмата ни "Шампионски сайт" съществено се различава от разпространените на пазара оферти за изграждане на уеб сайтове.

Тази програма включва както интензивна предварителна подготовка под формата на проучване на пазара във Вашата област, изучаване на съществуващата конкуренция, статистически анализи на търсения в Google по важните ключови думи, така и внимателно проследяване работата на сайта след стартирането му онлайн.

В тази последваща и изключително важна фаза се проследява работата на сайта, реалното му класиране в Google и посещаемостта му, като се правят постоянни промени в съдържанието на сайта с оглед финото му оптимизиране и трайно позициониране в челото на резултатите в Google.

Преди това, по време на същинското изграждане на сайта пък, въз основа на предварителните анализи обикновено се налага както редактиране на оригиналните предоставяни от Вас текстове, така и създаване на нови страници с текстове (копирайтинг) с оглед Вашият сайт да съдържа в необходимия обем и с необходимото качество търсените ключови думи.

Ето защо, изграждането и развитието на сайт по програмата ни "Шампионски сайт" обикновено отнема повече време в сравнение със създаването на сайт по стандартните ни пакети. Това време обикновено е не по-малко от три до пет месеца, но в някои случаи (при по-големи сайтове и повече целеви ключови думи) може да продължи и доста по-дълго.

Затова и, съвсем очевидно, програмата ни "Шампионски сайт" изисква от нас както съществено по-голям обем усилия, така и дъргосрочен ангажимент към Вас и Вашата фирма.

Логично, цената за изграждане и развитие на сайт по нашата програма "Шампионски сайт" ще е по-висока в сравнение с цената за стандартен сайт, но повярвайте, всеки платен лев в истински ефективен сайт винаги си е заслужавал!

Всеки лев, инвестиран в професионален, добре класиращ се и високо ефективен сайт, винаги се възвръща!
Това е правило без изключения.

Ако вече съзнавате сериозността и сложността на проблема с изграждането на истински успешен уеб сайт в условията на днешния високо конкурентен Интернет ...

... свържете се с нас за повече информация по програмата ни "Шампионски сайт"

Приемам "Политиката за защита на личните данни" и с изпращането на тази форма давам съгласието си личните ми данни да бъдат обработвани, съгласно изискванията на Закона.
Anti Spam Image
Вие четете оригиналната авторска статия. Кликнете тук за да научите за фалшификатите ...

До края на кризата с COVID-19, обявяваме 25% отстъпка
от всички наши цени за изграждане на нови сайтове
Вижте всички подробности ...