Защо през 2020 Ви е нужен ...

Шампионски уебсайт

... и всичко друго просто не си струва?

Шампионски уебсайт

Достатъчно ли е да имате шофьорска книжка, за да се класирате в челната тройка на Формула 1?

Защо Ви задаваме този странен въпрос ли?
Прочетете докрай тази страница, и ще разберете ....

Как се прави уебсайт?

Уебсайт не се прави особено трудно!

Всеки, който има общи познания за работа с компютър и повърхностно познава Интернет технологиите, може да Ви "спретне" уебсайт ...

... ИЛИ ПОНЕ НЕЩО, КОЕТО НАПОДОБЯВА УЕБСАЙТ.

Достатъчно ли е обаче да можете да тичате,
за да стe шампион по лека атлетика?

И достатъчно ли е да имате шофьорска книжка, за да сте в челната тройка на Формула 1? Не, разбира се! За да сте в челната тройка трябват много усилия. За да сте там, трябва да сте шампион.

Защо уебсайтът ми трябва да е чак шампион?

Добър въпрос! Нека веднага Ви отговорим: защото нямате избор!

... Но ето и по-дългият отговор, който е по-важен:

Вие ежедневно се обръщате към Google за всичко, което Ви интересува, нали? Добре знаете, че същото правят и Вашите потенциални клиенти.

Тогава вероятно се досещате, че всяко търсене в Google, всъщност стартира състезание, в което за място на първата страница в Google се състезават хиляди сайтове.

А Вие искате да сте точно там, нали? Защото вече и децата знаят: да сте на втора или всяка следваща страница от рeзултатите на Google е все едно изобщо да Ви няма в Google!

Никога не забравяйте:
Всяко търсене в Google стартира шампионат!

Шампионат, в който само най-добрите от най-добрите - шампионите - се появяват на първа страница.

Ето защо, наистина нямате избор: ако искате хората да посещават сайта Ви, трябва да сте на първа страница в Google, а за да сте там, трябва да сте шампиони.

Всеки ден в Интернет се създават над 500 000 нови сайта!
Нека повторим: ВСЕКИ ДЕН в Интернет изникват по НАД ПОЛОВИН МИЛИОН НОВИ САЙТА ...

Мислите ли, че на първа страница в Google би имало място за други, освен за шампиони?

Милиони са собствениците на сайтове, които искат да бъдат на първа страница в Google. Място там обаче има само за десетина сайта!

Местата на първа страница в Google са само за шампионите.

Успехът съдържа два елемента

Всеки знае, че за да бъде успешен един магазин, в него задължително трябва да се случват две неща:

  1. Клиентите да влизат в магазина.
  2. Веднъж влезли, клиентите да купуват.

Същото важи и за Вашия сайт. За да бъде той успешен, нужно е не само хората да влизат в него, но и да взимат решение за покупка.

Докато повечето собственици на сайтове вече отдавна разбраха, че без усилена работа по оптимизацията за добро класиране в Google, шансът за успех на сайта е равен на нула, то все още малко хора съзнават, че дори и с челни позиции в Google, един сайт може отново да е неуспешен, ако не е проектиран и организиран правилно.

Защото да влязат хората във Вашия сайт е едно,
но да купят от Вас - съвсем друго.

Как се става шампион?

За добро или за зло, изграждането на уебсайт е точна наука със свои строги закони и принципи.

В успешните уебсайтове, зад фасадата от красиви картинки, шрифтове и цветове, се крие огромно количество знания и опит в много области като маркетинга, психологията, информационната архитектура и ред други ...

Дори и перфектно оптимизиран и добре класиран в Google, Вашият сайт може все така да остане неуспешен, ако той не е проектиран и изграден компетентно!

Една цена, поставена на грешно място, едни липсващи или неясни условия за плащане или доставка, дори една допусната неволно правописна грешка могат драстично да намалят ефективността на Вашия сайт.

Помнете: за разлика от бизнеса "офлайн", където Вашият клиент трябва да положи усилия за да напусне Вашия магазин или офис и да потърси друг доставчик, в онлайн бизнеса това става само с едно кликване на мишката или с едно движение на пръста ...

Никога не забравяйте:
Вашите конкуренти са само на един клик от Вас
....

Ето защо единствената инвестиция, която си заслужава и която винаги се възвръща, е инвестицията в добре планиран, правилно проектиран и компетентно изграден сайт, или казано с други думи - в шампионски сайт.

Повярвайте, всичко останало просто не си струва!

В какво се състои програмата ни "Шампионски сайт" и колко струва?

Преди всичко важно е да подчертаем, че програмата ни "Шампионски сайт" съществено се различава от разпространените на пазара оферти за изграждане на уебсайтове.

Тази програма включва както интензивна предварителна подготовка под формата на проучване на пазара във Вашата област, изучаване на съществуващата конкуренция, статистически анализи на търсения в Google по важните ключови думи, така и внимателно проследяване работата на сайта след стартирането му онлайн.

В тази последваща и изключително важна фаза се проследява работата на сайта, реалното му класиране в Google и посещаемостта му, като се правят постоянни промени в съдържанието на сайта с оглед финото му оптимизиране и трайно позициониране в челото на резултатите в Google.

Преди това, по време на същинското изграждане на сайта пък, въз основа на предварителните анализи обикновено се налага както редактиране на оригиналните предоставяни от Вас текстове, така и създаване на нови страници с текстове (копирайтинг) с оглед Вашият сайт да съдържа в необходимия обем и с необходимото качество търсените ключови думи.

Ето защо, изграждането и развитието на сайт по програмата ни "Шампионски сайт" обикновено отнема повече време в сравнение със създаването на сайт по стандартните ни пакети. Това време обикновено е не по-малко от три до пет месеца, но в някои случаи (при по-големи сайтове и повече целеви ключови думи) може да продължи и доста по-дълго.

Затова и, съвсем очевидно, програмата ни "Шампионски сайт" изисква от нас както съществено по-голям обем усилия, така и дъргосрочен ангажимент към Вас и Вашата фирма.

Логично, цената за изграждане и развитие на сайт по нашата програма "Шампионски сайт" ще е по-висока в сравнение с цената за стандартен сайт, но повярвайте, всеки платен лев в истински ефективен сайт винаги си е заслужавал!

Всеки лев, инвестиран в професионален, добре класиращ се и високо ефективен сайт, винаги се възвръща!

Това правило е без изключения!

Ако вече съзнавате сериозността и сложността на проблема с изграждането на истински успешен уебсайт в условията на днешния високо конкурентен Интернет ...

... свържете се с нас за повече информация ...

... по програмата ни "Шампионски сайт":

Приемам "Политиката за защита на личните данни" и с изпращането на тази форма давам съгласието си личните ми данни да бъдат обработвани, съгласно изискванията на Закона.

Търсите опитен и надежден партньор,
който да създаде, развие или поддържа Вашия уебсайт?
ВЗЕМЕТЕ ОЦЕНКА НА ВАШИЯ ПРОЕКТ СЕГА
или просто ни звъннете на 0898 205589.