Защо през 2021 Ви е нужен ...Шампионски уеб сайт

... и всичко друго просто не си струва?Шампионски уеб сайт

Уеб сайт не се прави особено трудно! Всеки, който има общи познания за работа с компютър и повърхностно познава Интернет технологиите, може да Ви "спретне" уеб сайт ...

... или поне нещо, което наподобява уеб сайт.

Достатъчно ли е обаче да можете да тичате,
за да сте шампион по лека атлетика?

Достатъчно ли е да имате шофьорска книжка,
за да сте в челната тройка на Формула 1?

Не, разбира се!

ЗА ДА СТЕ В ЧЕЛНАТА ТРОЙКА ТРЯБВАТ МНОГО УСИЛИЯ.
ЗА ДА СТЕ ТАМ, ТРЯБВА ДА СТЕ ШАМПИОН
.

Защо уеб сайтът Ви трябва да е чак шампион?

Добър въпрос!

Краткият отговор е: ЗАЩОТО НЯМАТЕ ИЗБОР! ...

Eто обаче и по-дългия отговор, който е по-важен: Всеки ден в Интернет се създават над 500 000 нови сайта! Нека повторим: ВСЕКИ ДЕН в Интернет изникват по НАД ПОЛОВИН МИЛИОН НОВИ САЙТА ...

Мислите ли, че на първа страница в Google би имало място за други, освен за най-добрите?

Вие ежедневно се обръщате към Google за всичко, което Ви интересува, нали? Добре знаете, че същото правят и Вашите потенциални клиенти.

Тогава вероятно се досещате, че всяко търсене в Google всъщност стартира състезание, в което за място на първата страница в Google се състезават хиляди сайтове.

Никога не забравяйте:
ВСЯКО ТЪРСЕНЕ В GOOGLE СТАРТИРА ШАМПИОНАТ!

Ако искате хората да посещават Вашия сайт, трябва да сте на първа страница в Google, а за да сте там, трябва сайтът Ви да е шампион.

Как се става шампион?

За добро или за зло, изграждането на уеб сайт е точна наука със свои строги закони и принципи.

В успешните сайтове, зад фасадата от красиви картинки, шрифтове и цветове, се крие огромно количество знания и опит в много области като маркетинга, психологията, информационната архитектура и ред други ...

Дори и перфектно оптимизиран и добре класиран в Google, Вашият сайт може все така да остане неуспешен, ако той не е проектиран и изграден компетентно!

За разлика от бизнеса "офлайн", където Вашият клиент трябва да положи усилия за да напусне Вашия магазин или офис и да потърси друг доставчик, в онлайн бизнеса това става само с едно кликване на мишката или с едно движение на пръста ...

В ИНТЕРНЕТ ВАШИТЕ КОНКУРЕНТИ
ВИНАГИ СА САМО НА ЕДИН КЛИК ОТ ВАС!

Ето защо единствената инвестиция, която си заслужава и която винаги се възвръща, е инвестицията в добре планиран, правилно проектиран и компетентно изграден сайт, или казано с други думи - в шампионски сайт.

Всичко останало е просто загуба на време, нерви и пари! Защото ако не е шампион, Вашият сайт се превръща просто във фон, който единствено служи за да изпъкват истински добрите сайтове. Шампионите.

В какво се състои нашата програма?

Преди всичко важно е да подчертаем, че програмата ни "Шампионски сайт" съществено се различава от разпространените на пазара оферти за изграждане на уеб сайтове.

Тази програма включва както интензивна предварителна подготовка под формата на проучване на пазара във Вашата област, изучаване на съществуващата конкуренция, статистически анализи на търсения в Google по важните ключови думи, така и внимателно проследяване работата на сайта след стартирането му онлайн.

В тази последваща и изключително важна фаза се проследява работата на сайта, реалното му класиране в Google и посещаемостта му, като се правят постоянни промени в съдържанието на сайта с оглед финото му оптимизиране и трайно позициониране в челото на резултатите в Google.

Преди това, по време на същинското изграждане на сайта пък, въз основа на предварителните анализи обикновено се налага както редактиране на оригиналните предоставяни от Вас текстове, така и създаване на нови страници с текстове (копирайтинг) с оглед Вашият сайт да съдържа в необходимия обем и с необходимото качество търсените ключови думи.

Затова и, съвсем очевидно, програмата ни "Шампионски сайт" изисква от нас както по-голям обем усилия, така и дългосрочен ангажимент към Вас и Вашата фирма.

Никога не забравяйте обаче, че ...

... всеки лев, инвестиран в професионален, добре класиращ се и високо ефективен сайт, винаги се възвръща!

ТОВА ПРАВИЛО Е БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

Ако вече съзнавате сериозността и сложността на проблема с изграждането и развитието на истински успешен уеб сайт в условията на днешния високо конкурентен Интернет ...

... СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ...

... по програмата ни "Шампионски сайт":

Приемам "Политиката за защита на личните данни" и с изпращането на тази форма давам съгласието си личните ми данни да бъдат обработвани, съгласно изискванията на Закона.

Търсите опитен и надежден партньор,
който да създаде, развие или поддържа Вашия уебсайт?
ВЗЕМЕТЕ ОЦЕНКА НА ВАШИЯ ПРОЕКТ СЕГА
или просто ни звъннете на 0898 205589.