Статичен уеб сайт

Базов уеб дизайн пакет

Базовият пакет е добре премислена съвкупност от услуги, чрез които ще притежавате съобразен с вашите изисквания, минимален по размер, но пълноценен уеб сайт, оптимален като съотношение между функционалности и цена.

Вашият сайт ще бъде изграден като статичен (тоест без система за управление на съдържанието (CMS)) което е най-доброто решение за случаите в които актуализиране на информацията в сайта се налага относително рядко - примерно веднъж на няколко месеца.

Въпреки това, опционалната система за онлайн редактиране на страниците в сайта Ви позволява сами да променяте предварително подбрани текстове във вече изградените страници.

Този пакет се счита за най-подходящата първа стъпка в Интернет присъствието на всяка фирма.

Какво включва пакетът?

Пакетът включва:

Изцяло персонализиран графичен дизайн и разработка на програмна среда
Техническо решение на сайта - статичен.
Използвани технологии за изграждане - HTML, CSS, PHP
Вътрешни страници - до 10 бр.
Обработка и включване на графични елементи - до 15 бр.
Структурирано меню
Активна онлайн форма за контакт
Инсталация, настройка и едномесечна безплатна поддръжка

Каква е цената?

Цена на пакета - 700 лв.
Срок за изпълнение: 5 работни дни
след предоставяне на всички изходни материали
(Цената включва адаптивен дизайн)

Десет страници не са ли малко?

Стара истина е, че и най-дългият път започва с една крачка - първата.
Важното е тя да бъде в правилната посока!

При нас идват много собственици на сайтове, които преди това са дали парите си за огромни, тежки и сложни сайтове, които просто не изпълняват ролата си.

Посетителите им са малко, а инсталираните (и заплатени) функционалности като форуми, обширни галерии, книги за гости, кошници за пазаруване и други подобни, не се ползват от никого. Изводът е очевиден: те просто не са се нуждаели от всичко това!

Затова и ние винаги съветваме нашите клиенти да прилагат подхода "стъпка по стъпка".

Не инвестирайте в нещо, от което не сте сигурни, че се нуждаете! Направете първата стъпка - изградете професионален, но минимален като обем и функционалности сайт, който впоследствие разширявайте и допълвайте в зависимост от интереса на потребителите и вашите нужди.

Именно това предлага нашият Базов пакет.

Какво е статичен уеб сайт?

За съжаление, много хора се заблуждават, свързвайки термина "статичен" с нещо, което не търпи динамика и развитие. Поради тази причина и нерядко хората мислят, че статичните уеб сайтове са "лоши" и "неподходящи" за тях.

Ако и Вие така мислите, вероятно ще е полезно да прочетете нашата статия за разликите между статичните и динамичните уеб сайтове. Тя ще Ви даде полезна информация, която ще Ви позволи да вземете правилното за Вас решение.

Както Ви дава този уеб дизайн пакет?

Този пакет е типичната първа стъпка за установяване на присъствие в Интернет.

Прилаганите методи (ръчно програмиране на HTML/CSS/PHP кода) позволяват всяка една от страниците да се оптимизира за търсещи машини поотделно, което води до съществено повече шансове за по-доброто класиране на сайта в Google.

Тази технология освен това дава практически неограничени възможности за последващо развитие и разширяване на сайта с допълнителни функционалности като новини, форуми, фотогалерии, книги за гости и т.н.

Пакетът е перфектното решение за малка или средно голяма фирма.

За какво не е подходящ този уеб дизайн пакет?

В случай че се нуждаете често добавяне на нови страници или новини в сайта, и искате да правите това сами, за Вас по-подходящ би бил нашият пакет за Динамичен уеб сайт.

   Сравнителна таблица


Всички цени в този сайт са крайни и към тях не се начислява ДДС
(0% ДДС съгласно чл. 113, ал. 9 от ЗДДС)

 

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Обадете ни се на 0898 20 55 89.