Пълна поддръжка на уеб сайт

Мислили ли сте колко лесно и удобно би било за Вас ако разполагахте с професионалист, който постоянно да се грижи за Вашия фирмен сайт - не само да се грижи за доброто му техническо състояние, но и да променя, добавя и актуализира информацията в него?

А нима е възможно това да става на фиксирана, предвидима и напълно достъпна цена?

Да, възможно е! Ако Вашата фирма не може да си позволи да наеме уеб дизайнер на пълно работно време, или това просто би било неоправдано за Вас, то нашият план за пълна уеб сайт поддръжка е Вашето най-добро решение.

Какво изисква поддръжката на един уеб сайт?

Много управители на фирми поверяват поддръжката и актуализацията на фирмения си сайт или "на секретарката", или "на момчето, което поправя компютрите в офиса", или просто на "Жоро от счетоводството, защото той най-много разбира от компютри".

Повярвайте, това е лошо решение!

Противно да много рекламни послания в някои сайтове, за да може един Ваш служител качествено да поддържа, актуализира и развива Вашия уеб сайт, не е достатъчно той да има просто "обща компютърна грамотност".

В ограничените рамки на тази страница ни е трудно да изясним всички детайли около изискванията, свързани с компетентната поддръжка на един сайт, но е важно да запомните едно:

Както поддържането на сайта в изрядно техническо състояние, така и обработката на графични оригинали (снимки), и подготовката на текстове за Вашия уеб сайт, изискват специализирани познания, които съществено се различават от на пръв поглед подобни дейности, извършвани във Вашия офис.

Всъщност убедени сме, че Вие вече добре знаете това, щом четете тази страница ...

Какво можем да Ви предложим?

Предложението ни е съвсем просто и ясно: срещу фиксирана месечна такса, ние ще поддръжаме и актуализираме Вашия сайт, без ограничения нито в броя актуализации, нито в нужните работни часове за да изпълним Вашите поръчки.

Каква е цената?

Цената за поддръжка на Вашия сайт по нашата
програма за пълна поддръжка е

390 лв. на месец*

(*) 1 - Тази оферта е приложима за информационни фирмени сайтове и блогове. Тя не е валидна за поддръжка на онлайн магазини и каталози. Ако се интересувате от поддръжка на Ваш онлайн магазин, моля вижте нашите останали планове за поддръжка на уеб сайтове.

(*) 2 - Офертата е валидна при подписване на най-малко едногодишен договор за поддръжка.

(*) 3 - Всички цени в този сайт са крайни и към тях не се начислява ДДС, съгласно чл.113, ал.9 от ЗДДС. Всички плащания се извършват по банков път, срещу издадена фактура.

Какво се включва в тази цена?

  • Неограничен брой актуализации (добавяне, редактиране и промяна на текстове, снимки и друго съдържание) във Вашия сайт.

  • Постоянно следене за добрата работа на сървъра и предприемане на всички възможни мерки, в случай на отклонения от нормите.

  • Приоритетно обслужване и време за реакция при заявка за актуализация до 24 работни часа след постъпване на заявката.

  • Непрекъснато поддържане на актуално резервно копие на целия сайт и базата му данни.

  • За сайтове, изградени на Wordpress, редовна актуализация на версията на WP и обновяване на всички модули (плъгини) с последните им, актуални версии.

  • Регистрация на сайта и следенето му с всички средства на "Google Webmaster Tools". Предприемане на всички необходими действия в случай на отклонения от нормите, зададени от Google.

  • Всеки поддържан от нас за повече от година сайт, получава 25% (една четвърт) отстъпка от всички наши тарифи, в случай че собственикът му пожелае пълен редизайн на своя сайт.

Ако имате каквито и да било въпроси относно поддръжката, попитайте ни ...


Всички цени в този сайт са крайни и към тях не се начислява ДДС
(0% ДДС съгласно чл. 113, ал. 9 от ЗДДС)

 

Търсите фирма, която да изгради, обнови или поддържа Вашия уеб сайт?
Свържете се с нас