Добре знаем, че единственият начин да печелим ние,
е като чрез нашата работа печелите Вие.

Поддръжка на уеб сайт

Защо ни е поддръжка на сайта?

Когато потенциалните Ви клиенти се изправят пред Вашия сайт, те поставят знак за равенство между сайта Ви и фирмата Ви. Какво бихте си помислили за сайт, в който четете едни цени, а като се обадите във фирмата, цените се окажат съвсем други?

Какво бихте си помислили за сайт, в който "новините" датират примерно от миналата година?

А какво бихте си помислили за фирмата, притежателка на този сайт?

Запомнете: за потребителя на Вашия сайт:

  • Ако Вашият сайт е объркан и неясен, потребителят ще очаква и всичко във фирмата Ви да е объркано и неясно!

  • Ако Вашият сайт изглежда непрофесионално, за потребителя това е знак да се съмнява във Вашият собствен професионализъм!

  • Ако Вашият сайт дава невярна информация, за потребителя това сигнал, че не може да се вярва и на самите Вас!

Кристално ясно и безкрайно просто!

Мога ли сам да поддържам сайта си?

При нас много често идват собственици на фирми, които вече имат изграден сайт, но срещат сериозни проблеми с поддръжката му и в резултат на това сайтът им стои неактуален с месеци, а понякога и с години!

Повечето от тях са били подлъгани от разпространеното схващане, че е достатъчно сайтът да е оборудван със система за управление на съдържанието (CMS), за да може всеки във фирмата да го поддържа и актуализира.

Истината, за съжаление, се оказва доста по-различна.

Противно на очакванията, работата с онлайн редактора на техния CMS се оказва много по-сложна от работата с програми за редактиране на текстове като Word.

При работата с онлайн редактор, например ползването на рутинни процедури като "copy & paste" може да се окаже доста рисково и вредно за сайта, а качването на снимки "директно от фотоапарата", без предварително оразмеряване и оптимизиране на фотосите - направо пагубно.

В някои случаи неща, които изглеждат наглед прости и очевидни за Word, приложени в един онлайн редактор водят до непредвидими резултати, които често са вредни за сайта.

При някои CMS-и пък, създаването на нови страници или елементи в менюто на сайта е толкова сложна и нелогична за "редовия" потребител процедура, че много често, вместо да създадат нова страница в сайта си, собствениците им в същност го повреждат и той спира да работи.

По тези (и по някои други) причини, в случай че фирмата ви не разполага със компетентен и добре обучен персонал за поддръжка на фирмения сайт, поверяването поддръжката му на специализирана фирма е по-евтиното и несравнимо по-сигурното решение ...

Колко струва поддръжката на уеб сайт?

На този въпрос не може да се даде универсален отговор, защото разходите за поддръжка зависят от обема и характера на сайта, както и варират в зависимост от обема и честотата на актуализациите.

Цените и възможностите, които предлагаме за поддръжка на вашия сайт, можете да прочетете в страницата ни с цени за поддръжка на уеб сайтове.

Благодаря Ви, че сте тук.

Създател на този сайт и собственик на БГпро Медия ЕООД

Търсите фирма, която да изгради Вашия уеб сайт?   Изпратете ни Вашето запитване оттук