Кои сме ние?

BGpro Media ЕООД

Фирмата ни е основана още в края на 1999 и в продължение на близо 20 години интензивно работехме в изграждането на уеб сайтове за нашите клиенти от малкия бизнес в България. В момента фирмата ни продължава да изгражда сайтове за своите клиенти, но вече основно е фокусирана върху консултантска дейност и развитието на онлайн медийни проекти.

Защо работим за „малкият бизнес“ ли? Защото добре знаем, че именно хората от малкия и средния бизнес у нас най-много разчитат на своите уеб сайтове, а качествата на изградените от нас уеб сайтове са от жизнено важно значение за тях.

А това е особено важно не само за тях, но и за нас!

Уеб дизайнът, изграждането и развитието на уеб сайтове са нашият живот, нашата страст и нашата сила!

Зад гърба ни са стотици изградени уеб сайтове, изцяло проектирани и изработени от нас, а повечето от уеб сайтовете, които сме изградили, поддържаме и развиваме за нашите клиенти и до днес.

Предоставяме и широк набор от високо специализирани услуги в областта на уеб маркетинга и разработването и развитието на онлайн медийни проекти.

В работата си отдаваме огромно значение на работната етика и имаме три основни правила, които неотменно прилагаме и неотклонно следваме:

  • Добре знаем, че единственият начин да печелим ние, е като с изградения от нас уеб сайт печелите Вие. Затова и винаги правим всичко по силите си нашата работа да е от възможно най-голяма полза за Вас.
  • Стараем се Вие, нашите клиенти, да виждате в нас не просто изпълнители на Вашето задание, а свой доверен екип от Интернет консултанти и помощници. Доверявайки ни се, Вие ще платите за изграждането на сайт, но ще получите нещо много по-ценно – трупан с десетилетия опит, който няма парично измерение.
  • Убедени сме, че коректността е единствената приложима стратегия във всеки бизнес. Ние винаги сме напълно открити към нашите клиенти, винаги държим на обещанията си и спазваме всички поети ангажименти и срокове, каквото и да ни струва това.

Атанас Георгиев

Движещата сила зад BGpro Медия ЕООД е Атанас Георгиев. Той работи с малък екип от дизайнери и програмисти на свободна практика, но в крайна сметка никой проект на фирмата не излиза онлайн без да мине и през неговите ръце или поне неговото одобрение.

Атанас Георгиев

Атанас Георгиев

Атанас Георгиев не само е автор на всички публикации в този сайт, но и е единственият човек, през когото минава цялата комуникация, свързана с всеки проект, по който работи фирмата!

Атанас Георгиев по образование е икономист, завършил е поредица обучения в практически всички сфери на информационните технологии, и дълги години е работил на отговорни IT позиции в международни компании.

От 1999 той изцяло се е посветил на уеб дизайна и маркетинга, а от 2019 е фокусиран върху консултантска дейност и развитието на международни онлайн проекти.

Притежава сертификати в много области на уеб дизайна и програмирането, и непрекъснато продължава усъвършенстването си във всички сфери на уеб технологиите.

В работата си Атанас Георгиев отдава изключително значение на дългосрочното сътрудничество с клиентите на фирмата си. Убеден е, че успешен сайт може да се изгради и поддържа единствено ако между клиента и фирмата разработчик съществува дух на взаимно доверие, разбирателство и стремеж към постигане на обща цел.

„Ние подбираме клиентите си така, както и те нас. Убедени сме, че в дългия и сложен процес на дизайна и изграждането на един уеб сайт, обикновеното взаимоотношение възложител – изпълнител не е достатъчно.

Онова, което ще даде живот на Вашия сайт, е общият ни стремеж към постигане на Вашата цел.“

Атанас Георгиев

Имате въпрос?
Свържете се с нас

Не се колебайте да ни попитате …