Какво правим?

Фирмата ни вече 20 години предлага специализирани услуги, свързани с анализ, проектиране, изработка, поддръжка, оптимизация и развитие на Интернет сайтове.

Дизайн и изработка на уеб сайтове

Ако все още нямате проектиран и изграден сайт, ние ще направим това за Вас.

Всички проектирани и изработени от нас уеб сайтове са съобразени с индивидуалните нужди и вкусове на всеки наш клиент, разработени с помощта на ефективни и доказани в практиката Интернет технологии.

В практиката си прилагаме основно два подхода при изграждането на сайтове: изграждане на статични и динамични сайтове.

При изграждане на сайтовете като статични, ръчното програмиране на езиците HTML, CSS и PHP, и високо оптимизираните графични елементи, ни позволяват да изграждаме сайтове с ниво на оптимизация и скорост на зареждане, недостижими за динамичните сайтове.

От друга страна, при изграждане на сайтовете като динамични, ние използваме платформата WordPress, която е доказала качествата си и практически неограничените си възможности, което дава на нашите клиенти сигурност и надеждност при поддръжката.

Функционален одит на уеб сайтове

Свидетели сме на много случаи, в които недостатъчно ясно поставените изисквания, в комбинация с вечния стремеж на уеб дизайнерите към самоизява, довеждат до изграждане на добре изглеждащи, но нефункционални, объркващи и неефективни сайтове.

Ако вече сте се сдобили с уеб сайт, който не изпълнява възложените очаквания, ние ще подготвим за Вас подробен и аргументиран доклад за неговите качества и недостатъци, заедно с обосновани предложения за промяна.

Свържете се с нас за още подробности.

Редизайн и развитие на уеб сайтове

Ако вече имате сайт, но той не е това което сте очаквали или от което се нуждаете, ние отново можем да помогнем. Ще направим редизайн на сайта, като запазим всичко, което може да бъде запазено от стария сайт, като по този начин ви спестим повторното плащане за работа, която вече е свършена и може да се ползва.

Анализ и оптимизация на уеб сайтове

Доказан факт е, че не по-малко от 80% от трафика към всеки сайт в Интернет идва от Google.com.

Освен богат опит в областта на оптимизирането на текстовете в отделни уеб страници и цели сайтове, ние разполагаме със специализирани средства за анализ, с които прецизно да измерим и анализираме настоящото състояние и шансовете вашият сайт да заеме водещи позиции в търсещите машини.

На тази основа ще създадем за вас предписания за промяна в текстовете или структурата на вашия уеб сайт, така че той да бъде по-успешно сканиран от търсещите машини и класиран от тях на челни позиции при търсенията.

Създаване и редактиране на текстове

Интернет е нова медия със свои специфични особености. Писането на текстове за публикуване в Мрежата съществено се различава от създаването на материали, предназначени за печат.

Ако не разполагате с опитен редактор или автор на такива текстове, ние бихме могли отново да ви помогнем. Освен на български език, успешно можем да ви помогнем и със създаване на английски, немски или френски варианти на вашия сайт.

Създаване чуждоезикови версии на уеб сайтове

Разбирането или дори владеенето на чужд език все още не е достатъчно за да се правят професионални преводи на сайтове. Когато излизате на световния пазар, често съвсем дребни наглед детайли в терминологията и използването на определени думи може да отблъсне Вашите потенциални клиенти или най-малкото да породи съмнения в компетентността Ви. Не допускайте това.

Макар самите ние да имаме богати езикови познания, за създаването на чуждоезикови версии разчитаме на услугите на наша доверена преводаческа агенция, разполагаща с необходимите специализирани преводачи в различни области на бизнеса и технологиите. Свържете се с нас и ще Ви помогнем.

Абонаментна поддръжка и актуализация

Допускането дори и за миг на неактуална информация във вашия сайт е сериозна грешка. Интернет е информационна среда и най-големият коз на един сайт е актуалността на информацията в него.

На нас можете да разчитате за постоянна (абонаментна) поддръжка и актуализация на вашия сайт, като за това само ще е необходимо да ни изпращате по електронната поща новите елементи от сайта. Те ще се появяват във вашия сайт след броени минути!

Регистрация и администриране на домейни (*)

Да имате собствено име на домейн (от типа www.firma.com или www.firma.net) е атестат за сериозен бизнес и професионално отношение към Интернет. Ние бихме могли да ви помогнем както при подбора на добро име, така и при самата процедура по регистрацията.

Инсталиране, настройки и администриране на хостинг (*)

Регистрацията и настройката на хостинг услуга невинаги е по силите на непрофесионалисти. За нашите клиенти ние предлагаме помощта си при извършване на процедурите по регистрация на хостинг акаунт, а настройката му, съвсем естествено, е напълно безплатна за всички наши клиенти.

И още …

Какво НЕ правим?

Не правим нищо извън Интернет услугите

Ние сме свързани с уеб дизайна и дигиталния маркетинг. Не предлагаме неща като предпечатна подготовка, рекламни брошури, диплянки, визитки, химикалки, ключодържатели или канцеларски материали. Не продаваме, не поддържаме и не инсталираме компютри, или накратко казано, изграждането, поддържането и развитието на Интернет сайтове за нас е основна и единствена дейност.

Не претендираме, че можем всичко

Ако не сме в състояние да извършим с необходимото качество и срокове това, което искате, ще Ви го кажем. От нас няма да чувате единствено „да“ и „няма проблеми“ само и само да се доберем до Вашата поръчка!

Не приемаме да правим всичко

Ако наш клиент настоятелно иска нещо, което по наше убеждение е несъстоятелно или би навредило на бизнеса му, най-вероятно е да му откажем. За нас спазването на някои основни принципи в Интернет е по-важно от временната печалба.

Не работим с посредници

За нас изключително важен е директният контакт с клиентите – тези, които непосредствено ще ползват изградения от нас сайт. Практиката ни е доказала, че всякакви посредници от типа на рекламни агенции или консултантски фирми могат само да затормозят развитието на Вашия сайт и да попречат на успеха Ви в Мрежата.

Благодаря Ви, че сте тук!
Атанас Георгиев